האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות || פוזי פוסיל
פורסם ב: Mar 7 2020, 01:41 AM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583
חפצי המשתמש: צפה

סיקור דמות || פוזי פוסיל

*אזהרת ספוילר (קלקלן)
User Posted Image

שם: פוזי פוסיל
הספר ממנו לקוחה הדמות: נעלי בלט
משפחה: שתי אחיותיה, פטרובה ופאולין.
היכן נולדה וגדלה: בלונדון.
היכן היא מופיעה בספר בפעם הראשונה: פוזי היא דמות ראשית ולכן מופיעה ישר בתחילת הספר.
מעשיה במהלך הספר: פוזי לומדת בבית הספר לאומנויות הבמה ומופיעה במופעים בבית הספר. היא רוקדת בצורה מדהימה ומיוחדת ועד מהרה המורות בבית הספר קולטות את כשרונה, ולכן היא מקבלת סולואים רבים.
קשר לדמות הראשית: הספר אומנם מדבר על שלושת האחיות, אבל שם הספר הוא "נעלי בלט", ומשלושת האחיות פוזי הייתה הכישרון הגדול בבלט ולכן הספר התמקד בה במיוחד.
סופה של הדמות: בסוף, הבעיה הכלכלית נפתרת בזכות שלושת האחיות, ופוזי הופכת לבלרינה מפורסמת וידועה ברחבי העולם.

תקציר מגב הספר:
פאולין, פטרובה ופוזי פוסיל הן אחיות מאומצות הגדלות בלונדון. כשמשפחתן נקלעת למצוקה כלכלית צץ במוחן של הבנות רעיון גאוני: הן יירשמו לבית ספר למשחק וריקוד, וכך יוכלו להתפרסם ולהרוויח כסף! פאולין אוהבת את בית הספר, וחולמת להיות שחקנית. פטרובה שונאת אותו – הדבר היחיד שהיא רוצה לעשות הוא ללמוד על מכוניות, מטוסים ומנועים. ופוזי מאושרת – היא נולדה להיות רקדנית גדולה, ובית הספר הוא המקום המושלם בשבילה.

תקציר שלי:
בנות משפחת פוסיל הן ילדות שאין להן משפחה, והן אומצו והפכו לאחיות. הן גרו בלונדון אצל האפוטרופסית שלהן, ואז יום אחד הן גילו שהן נקלעו לחובות כלכליות. קרוב לביתן בלונדון היה בית ספר לאומנויות הבמה, ושלושתן הלכו להיבחן. עד מהרה לשלושתן התגלה כישרון גדול בריקוד, אך המיוחדת מכולן הייתה פוזי. פאולין הייתה הצלחה גדולה במשחק, והיא נבחרה לשחק בהצגות ואפילו קיבלה מדי פעם סולואים בריקוד. פאולין הייתה הגדולה ביותר מבין שלושתן והיפה ביותר. אומנם פטרובה הייתה די טובה בריקוד כמו אחיותיה, אך היא מעולם לא אהבה את בית הספר או את הריקוד. היא רקדה רק בשביל להשיג כסף למשפחה וכדי לעזור לפרנס אותה.

חוות דעת אישית:
אני באופן אישי מאוד התחברתי לפוזי. בגלל שהיא רוקדת וגם אני, החלטתי לעשות את הסיקור עליה. היא דמות מאוד חביבה ומתוקה. בניגוד לאחיותיה. פאולין אחותה הייתה מעט מתנשאת, ופטרובה הייתה סנובית כזו ששנאה את כל העניין. ורק פוזי הייתה מתוקה וכל מה שעניין אותה זה רק לרקוד, אז זו גם אחת הסיבות שבחרתי דווקא בה מבין האחיות. פוזי הייתה גם די צנועה, מה שלא ניתן להגיד על אחיותיה או על כל תלמיד\ה אחר\ת בבית הספר לאומנויות הבמה, אז גם מהבחינה הזו אני הכי אוהבת אותה. פוזי עברה תהליך במהלך הספר. בתחילתו היא הייתה נורא שטותית אך ככל שעבר הזמן היא הרצינה יותר ועבדה יותר קשה כדי להצליח ובסוף זה השתלם לה. שזה דבר שמאוד אהבתי באופי שלה. הרצינות שלה כדי להצליח.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 7 2020, 13:56 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 123
מגדר:male
משתמש מספר: 70908

סיקור ממש יפה רואים שנהנית לקרוא את הספר

---------
פורסם ב: Mar 7 2020, 17:50 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (אזקאבאן לאבגוד @ Mar 7 2020, 13:27 PM)
סיקור ממש יפה רואים שנהנית לקרוא את הספר

תודה!

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 7 2020, 18:10 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845

היי גרמיונה, כל הכבוד על הסיקור! אני חייב להודות שדי קראתי ברפרוף, אבל כן הסתכלתי מסביב בצורה שלא תעשה לי ספויילרים. יש לי כמה הערות שאני מקווה שלא יפגעו בך, זה רק כדי לעזור לפעמים הבאות שתסקרי דמות או משהו אחר happy.gif
אז קודם כל, מה שהכי חשוב - למרכז. למרכז למרכז למרכז. זה אולי נשמע מיותר, אבל תאמיני לי שהסיקור שלך יראה הרבה יותר אסתטי ויפה ככה. זה פרט חשוב מאוד בסיקורים.
דבר שני, בכותרת עשית את ''סיקור דמות ||'' ללא צבע וחסר גודל מושך לעין, ואחר כך הדגשת ובאמת הבלטת את ''פוזי פוסיל'' עם צבע. כדאי לך לעשות את זה גם ל''סיקור דמות ||'', כי ככה הכותרת באמת נראית אחידה ולא ''מפורקת'', אם את יכולה להבין אותי (:
אגב, אני חושב שאולי בנוסף להדגשת הסעיפים שעשית, היה כדאי שתוסיפי צבע. מומלץ את אותו צבע שהשתמשת בו בכותרת של הסיקור, כדי שהוא ייראה אחיד ויפה (:
עוד הערה אחרונה וקטנה: הסיקור נראה קצת. דל כשמתסכלים עליו מסביב. יכול להיות שזה מפני שאין הרבה מידע על הדמות שאפשר לסקר, יכול להיות שזה מידע שלדעתך מספיק לסיקור. אבל תמיד ממליץ להשקיע כמה שיותר ולהכניס כמה שיותר פרטים לסיקור, זה יוצא מושלם.
אז עכשיו לחוות הדעת שלי: האמת שפוזי נשמעת לי קצת כמו מרי סו. יכול להיות שאני טועה, אבל זה הרושם שנתן לי התיאור שלך עליה ^^ ובכלל, נהניתי לקרוא את הדעה האישית שלך (: אני רק רוצה לציין משהו אחד אחרון באמת - בדעה האישית הכנסת יותר מידע על הדמות מאשר המחשבות והדעות שלך עליה, לא יודע אם שמת לב ^^
אבל כל הכבוד, סיקור יפה ונחמד מאוד!

---------
פורסם ב: Mar 7 2020, 19:55 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 24090
משתמש מספר: 70463

כל הכבוד
סיקור נהדר
אבל כמה הערות

דבר ראשון-הספר לא מתמקד במיוחד באף אחת מהאחיות, כך שזו טיפה טעות לכתוב שהוא מתמקד בעיקר בה

דבר שני-כמו שליאור אמר, הסיקור נראה מעט משמים,פעם הבאה אפשר להוסיף צבעים

דבר שלישי-שמתי לב שכתבת שפאולין מתנשאת,פטרובה סנובית ופוזי צנועה. הדבר לא נכון,פאולין הייתה מתנשאת,ואז היא חוטפה בהצגה על אליס והפסיקה. פטרובה לא סנובית,פשוט ריקוד לא מדבר אליה והיא עושה זאת רק בשביל הכסף ולא רוצה להתאמץ. דבר אחרון,פוזי לא צנועה,בהרבה חלקים מהספר היא משתחצנת וחושבת שהיא רקדנית מהוללת, אז נכון,בסוף היא נרגעה,אבל צנועה היא לא.

טוב
סליחה על התוקפנות
סך הכל סיקור חביב,פשוט קראתי את הספר ואני דיי אוהב אותו אז כמו פאנבוי נאמן, תיקנתי את כל מה שחשבתי שלא נכון

דעה אישית:
זה סיקור נהדר סה"כ
אני שמח שסוף סוף עושים סיקור על פוזי
ומשהו שלא קשור לפוזי
כשאני חושב על זה,פטרובה דיי מזכירה את ג׳ו מנשים קטנות

תודה רבה!

--------------------
ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס

הנני הדוד בולד
לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם.

---------
פורסם ב: Mar 7 2020, 20:27 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

תודה לשניכם על העזרה.
זה בסדר, לא נפגעתי, אני שמחה לקבל ביקורת.
וליאו -
זו הייתה דעתי, כי מבחינתי ההתנהגות של פטרובה היא סנובית. ופאולין באופי שלה הייתה מתנשאת, היא הפסיקה כי לא רצתה להפסיד סולואים. ולגבי פוזי, אם קראת את המשך הסדרה מתואר שם עוד כל מיני פרטים על פוזי, והיא כבר הייתה צנועה, כמו שציינתי, היא עברה תהליך במהלך הספר. ולגבי זה שאמרת שהספר לא מתמקד בה, שם הספר הוא נעלי בלט, ובכל סדרת ספרי הנעליים של נואל סטריטפילד יש כמה דמויות ראשיות (שהן בדרך כלל אחיות/חברות), אבל הספר מתמקד במיוחד בדמות שמתעסקת בכותרת. והאחות שהבלט היה הכישרון שלה, היא פוזי ולכן היא הדמות המרכזית מבין הדמויות הראשית.
ליאור -
האמת שלא היה יותר מדי מה להרחיב על פוזי. היא לא מתוארת יותר מדי בסיפור, מה שכתבתי זה רק מה שניתן להסיק עליה.
לגבי המרכוז, אני יודעת שכולם ממרכזים אבל זה נראה לא טוב.
אם תסתכל בתעודת זהות, אין דבר כזה ממורכז. הכל מתחיל מימין, לשמאל.

ולשניכם -
האמת שלדעתי זה נראה דווקא אסתטי יותר ללא יותר מדי צבעים, אבל כל אחד וההעדפה שלו.
תודה על הת"ב :)

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 13:24 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

כך שיערתי ^^
טוב, את לא ממש חייבת באמת למרכז, רק אם את רוצה. ולמה את מתכוונת בזה שאין דבר כזה ממורכז? בתעודת הזהות של הדמות שלך, הכל מתחיל מימין לשמאל כי לא מרכזת את זה.

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 15:39 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Jacob Portman @ Mar 8 2020, 12:58 PM)
כך שיערתי ^^
טוב, את לא ממש חייבת באמת למרכז, רק אם את רוצה. ולמה את מתכוונת בזה שאין דבר כזה ממורכז? בתעודת הזהות של הדמות שלך, הכל מתחיל מימין לשמאל כי לא מרכזת את זה.

חחח, לא הבנת למה התכוונתי.
דיברתי על זה שבקשר לזה שארמרתי שזה לא יפה ממורכז, אז נתתי דוגמה שבתעודות זהות אמיתיות זה מתחיל אך ורק מימין לשמאל וזה בשום אופן לא ממורכז.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 15:55 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (גרמיונה גריינג'ר @ Mar 8 2020, 16:13 PM)
כך שיערתי ^^

דיברתי על זה שבקשר לזה שארמרתי שזה לא יפה ממורכז, אז נתתי דוגמה שבתעודות זהות אמיתיות זה מתחיל אך ורק מימין לשמאל וזה בשום אופן לא ממורכז.

אה! חחחח
כן, אבל כאן את מדברת על תעודות זהות שנמצאות מחוץ לרשת. כאן אנחנו במערכת פורומים, שזה דבר שונה לגמרי מהעולם עצמו. במערכת פורומים הזאת פשוט נהוג למרכז סיקורים, כדי שזה ייראה יותר ''מסודר'', ושהסיקור לא ייראה כאילו משהו שואב אותו לצד ימין בכוח (לפחות ככה זה נראה לי).

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:11 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Jacob Portman @ Mar 8 2020, 15:29 PM)
כך שיערתי ^^

אה! חחחח
כן, אבל כאן את מדברת על תעודות זהות שנמצאות מחוץ לרשת. כאן אנחנו במערכת פורומים, שזה דבר שונה לגמרי מהעולם עצמו. במערכת פורומים הזאת פשוט נהוג למרכז סיקורים, כדי שזה ייראה יותר ''מסודר'', ושהסיקור לא ייראה כאילו משהו שואב אותו לצד ימין בכוח (לפחות ככה זה נראה לי).

כן, גם אני חשבתי ככה עד לא מזמן.
אבל מאז השתנה לי הטעם,
אני לא מסוגלת לקרוא את זה בנוחיות כשזה ככה באמצע!

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:37 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (גרמיונה גריינג'ר @ Mar 8 2020, 16:45 PM)
QUOTE (Jacob Portman @ Mar 8 2020, 15:29 PM)
כך שיערתי ^^

אה! חחחח

כן, גם אני חשבתי ככה עד לא מזמן.
אבל מאז השתנה לי הטעם,
אני לא מסוגלת לקרוא את זה בנוחיות כשזה ככה באמצע!

חחחח זה בסדר, כל אחד והטעם שלו (:
כל הכבוד על העריכה. שיפרת את העיצוב לפי דעתי.

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:56 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

תודה ^^

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 17 2020, 13:30 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

סליחה שלא הגבתי לפני זה, אבל אני רואה שאחרים הגיבו ובאמת הקשבת להערות שלהם ותיקנת לפיהם וזה בהחלט הוריד לי די הרבה הערות ממה שכתבתי לעצמי, כי בתכלס רוב הערות היו על העיצוב.
הסיקור בהחלט היה יפה, ועכשיו אחרי שמרכזת את הטקסט והוספת צבע הוא בהחלט נראה הרבה יותר מושך את העין. יש רק בעיה טכנית במרכוז אז אני אתקן את זה עכשיו, מקווה שזה לא יפריע לך 3:
מה שכן, חסרה דעה אישית. היה שם רק משפט על מה דעתך על הדמות, וכל השאר היה יכול להיכנס באותה מידה למידע על הדמות ולא היו שמים לב להבדל.
תתקני רק את זה ואז אוכל להוסיף ללינקייה.
כל הכבוד אבל על הסיקור D:

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
פורסם ב: Mar 20 2020, 14:44 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

תודה, תיקנתי :)

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Mar 20 2020, 16:14 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

כל הכבוד!
נוסף ללינקייה 3:

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025