![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 15:24 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון || רוחות רפאים ![]() מירטל המייללת בספרי "הארי פוטר" מוזכרות רוחות רפאים לא פעם ולא פעמיים. ממירטל המייללת, ועד פרופסור בינס. רוחות הרפאים כאלו חשובות, שאפילו לכל בית בהוגוורטס יש רוח משלה: הגבירה בשחור, הכומר השמן, הברון המגואל וסר ניקולס. כל אחד יודע (גם כאלו שלא קראו הארי פוטר) שרוחות רפאים הן אנשים שנהרגו. אבל בעצם, יש עוד כל כך הרבה דמויות בהארי פוטר שנהרגו ולא הפכו לרוחות, כמו: דמבלדור, לופין, פרד, טונקס, סיריוס ועוד. אז איך זה הגיוני? בספר החמישי, סר ניקולס מסביר להארי שרוחות רפאים הן לא סתם אנשים שמתו, אלא אנשים שפחדו מהמוות ובחרו להמשיך את חייהם בצורה גשמית ולהיות רוחות. אז רגע, אבל גם וולדמורט פחד מהמוות והוא הודה בכך בעצמו, אז למה הוא לא הפך לרוח? ואולי רק הוא הודה בזה, אבל מה עם כל שאר האנשים שציינתי, אתם באמת חושבים שאף אחד מהם לא פחד מהמוות? דיון מהנה! ![]() כל הכבוד! מצאת את הסוכרייה! שלח במהירות הודעה פרטית לפורטלוש יחד עם הטופס באשכול הפעילות! - נשף בר מצווה לפורטל הארי פוטר הישראלי - -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:02 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וולדמורט ''נלכד'' לנצח. לא חי, וגם לא מסוגל להמשיך ולהפוך לרוח - כשהוא ''רצח'' את הארי בתור ההורקרוקס שלו, נותרה לו חתיכה אחת בלבד של נשמה. כשיש לו חתיכה אחת קטנה בנשמה שלו (לפני המוות), אין לרוח שלו את המהות הנדרשת כדי להפוך לרוח, ולכן הוא לא הפך לרוח.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:07 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאוריה יפה.
הגיוני סך הכול, אבל מה עם שאר הדמויות שציינתי? ;) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2020, 16:18 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה
![]() תראי, כל הדמויות שציינת הן מגריפינדור - חוץ מטונקס. זה כבר מראה על אומץ וחוסר פחד. סיריוס, לופין, דמבלדור, פרד - לכל אלו אין סיבה לפחד מהמוות. דמבלדור כבר זקן מאוד, ואני חושב שהוא ציין כבר פעם שאין מה לפחד מהמוות. סיריוס ולופין ציינו כבר פעם שאם הם היו במקום פטיגרו, הם לא היו נכנעים לוולדמורט ומעדיפים למות. זה מוכיח שהם לא יפחדו מהמוות במלחמה נגד כוחות האופל. בנוגע לפרד, פרד תמיד ידע שיהיה לו אח תאום שימשיך את דרכו, ומשפחה שלמה וגדולה שתזכור אותו בלבם. הוא ידע שאין מה לפחד מהמוות כל עוד הוא עושה את זה בגבורה ומראה לכולם שהוא לא סתם ילד שטותניק בקרב על הוגוורטס. ועכשיו לטונקס - אני באמת חושב שלא הייתה לה סיבה לפחד מהמוות - היא הייתה הילאית שנתקלה בכוחות האופל יותר מדי פעמים, ואחרי הרבה ניסיון פשוט לא הייתה לה סיבה לפחד ממוות כזה. נוסף על כך, היא ידעה שהיא תשאיר אחריה בן אהוב שדומה לה כל כך, עד שזה ממש כאילו היא עצמה תישאר בעולם, בדמותו של הילד הזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2020, 20:34 PM
|
||
![]() מוגל |
לקחת את כל התשובות מעריצה
כל הכבוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2020, 15:57 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי פוטרהדס וברך הבא להארי פוטר פורטל! ההודעה ששלחת היא הודעת ספאם, זאת אומרת הודעה שעוברת על החוקי הפורום או החוקי הגלובאלים. במקרה שלך את\ה לא כתבת תגובה מתאימה לדיון ואני ממליצה לך להסתכל בבמדריך לכתיבת תגובה בסיקור, אני מבינה שזה לסיקור ולא לדיון... אבל זה אולי יכול לעזור לך. אני תמיד אשמח להכיר ותמיד פה כדי לדבר, שירה (: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 11:32 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שאני הבנתי שואלים אותם אם הם רוצים להמשיך (לא כתוב לאן) או להפוך לרוחות ואז זה פשוט מאוד מי שבוחר לחזור בתור רוח חוזר ומי שלא לא, כנראה שוולדמורט אחרי שהוא מת הוא החליט 'להמשיך' ולא לחזור בתור רוח.
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 12:55 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר*
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2020, 16:32 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://harrypotter.fandom.com/he/wiki/%D7%...%96%D7%9C%D7%99
צירפתי קישור תסתכלו במה שכתוב על פרד וג'ורג'. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 03:35 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי אמר לכם שוולדמורט ולופין וכל אלה לא נהיו רוחות רפאים? זה נראה לי דווקא רעיון לא רע לפאנפיק, איך נראה הוגוורטס עם וולדמורט בתור רוח רפאים...
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 11:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ניק כמעט בלי ראש אמר את זה להארי שמי שמת יש לו אפשרות להישאר המאחור או להתקדם ורק מי שנשאר מאחור נהפך לרוח רפאים
נ.ב הארי שאל אותו לגבי זה מתי שסיריוס מת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 15:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נכון, אבל אולי וולדמורט באמת בחר להיות רוח רפאים
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 14:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז אני מתאר לעצמי שעם כל הכבוד רולינג לא חשבה על זה!
|
|
פורסם ב: Jul 6 2020, 21:12 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הכבוד לי או הכבוד לרולינג? מי אמר לך שהיא לא חשבה על זה? לא כתוב כלום בספר על אחרי שוולדמורט מת
|
|
פורסם ב: Jul 7 2020, 05:35 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וולדמורט לא מת בדיוק בדרך "הרגילה" ובגלל זה הוא לא רוח.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |