![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 7 2020, 11:23 AM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון, אולי באמת וולדמורט הפך להיות רוח רפאים?
לא כתוב אם הוא הפך לרוח או לא. -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2020, 23:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) וולדמורט פחד מאד מלחדול להיות או למות, וזה הסיבה שהוא לא הפך לרוח רפאים,
כי פחדו לחדול להיות גבר על הפחד מהמות, ורוח רפאים זה רק טביעה של מישהו, שממשיכה ללכת בערך באותם דרכים כמו שהוא עשה בחיים, אבל הוא חדל מלהתקים באמת, 2) משרד הקסמים יכול לשלוט ברוחות רפאים, (שלטו על מירטל שהיא לא תצא משטח הוגוורטס) אז הוא היה מפחד לחזור, היו מתעללים בו מאד! (אני אישית הייתי מציק לו) -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 09:31 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואו לא ידעתי שמשרד הקסמים הכריחה את מירטל להישאר בהוגוורטס ! זה התעללות!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 11:54 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מחזיק בדעה שוולדמורט, בגלל כל הקסמים האפלים והמעשים שעשה, בקושי נותר אנושי. ולכן, כאשר מת, לא הייתה לו הבחירה, כמו לקוסמים אחרים.
המוות הוא נושא מורכב. יש רק לקוות שאצל וולדמורט, הוא היה מורכב יותר. -------------------- ארן יגארררררררררר
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 12:51 PM
|
||||
ברור שזה התעללות! (בתלמידים) -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 14:46 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שגם למי שמפחד מהמוות כדאי לבחור להמשיך, כי תחשבו על זה: אתם חיים לנצח.
כאילו, נכון. אנחנו רגילים שכשאנחנו מחכים למשהו, בסופו של דבר הוא מגיע, לפעמים זה לוקח ימים, שובועות, אפילו שנים, אבל תחשבו על הדיכאון הזה לדעת, שאתה ל ע ו ל ם לא תמות. גם כשכדור הארץ יתפוצץ (יגמר המחזור החמישי של מה שזה לא יהיה..) והשמש תבלע אותנו. תחשבו מה זה. להתקיים לנצח. זה מפחיד המחשבה הזאת. אני כבר הייתי מעדיפה למות. (נסו רגע לדמיין את זה) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 16:02 PM
|
||||
זה לא לחיות! זה בסך הכל להשאיר חותם שלך, לא שילך באותם דרכים כמו מה שהחל הלך בחייו. -------------------- *יהודה*
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 17:31 PM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון גם שכדור הארץ יתפוצץ רוחות הרפאים לא ימותו כי הם כבר מתות
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2020, 17:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי וולדמורט לא היה יכול להפוך לרוח, כיוון שרוח היא נשמה ללא גוף, ואין לו מספיק נשמה.
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 11:30 AM
|
||
למה את לא בודקים?
רוח זה לא אתה! רוח זה חותם שלך שהולך באותם דרכים כמו שאתה הלכת בדרכים! -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 12:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חושב שזה לא רק לבחור אלא באמת לקבל את זה שאתה מת, הארי אומר שבינס לא יודע שהוא מת ואיך זה יכול לקרות אם הוא בחר להיות רוח רפאים? כי הוא אפילו לא קיבל את זה שהוא מת, הוא מת בכורסא ופשוט קם בתור רוח.
אני חושב שזה מתבטא בעיקר אצל וולדמורט שמהפחד שלו תמיד ידע שהוא הולך למות ולכן הוא פשוט המשיך. אני חושב שכל הקוסמים שהזכרת מבינים שלהיות רוח רפאים זה לא באמת עדיף על למות ולכולם גם היה את מי לראות בחיים אחרי המוות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 19:44 PM
|
||
נו באמת!
זה היה בדיחה על בינס! כתוב מפורש שהבן-אדם בוחר -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 11:15 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי, התאוריה שלי קצת שונה, כי היא מכל הכיוונים, אז יש סיכוי שהדברים שאני אכתוב ינגדו את הקודמים.
1) אז קודם כל, וולדמורט בקיע מאד בהכול, בכל סודות הכישוף, מלבד האהבה כפי שכתוב בספרים. אבל לפי דעתי, יש עוד משהו שהוא לא בקיע בו, אף על פי שהוא כל הזמן יוצר אותו, והוא: המוות. וולדמורט בעצם לא יודע שום דבר על המוות, והיו מספר פעמים בסדרה שדמבלדור בעצמו אמר שהוא פוחד מהמוות. אני די בטוחה, שמשהו קרה במוחו של וולדמורט ברגע שמת, גם בגלל פחדו המוות וגם בגלל 2. בעצם וולדמורט כנראה לא היה חוזר, אבל לא ממשיך, הוא היה נתקע בחלל הריק שהארי נכנס לתוכו כשחלק נשמתו של וולדמורט אצלו מת בספר שבע, והיה נשאר שם לנצח. 2) וולדמורט קרע את נשמתו הרבה מאד פעמים, וגם זיהם אותה בלי ידיעתו. לפי דעתי, וולדמורט לא יכל כמו כל בן אדם אחר לחיות כרוח רפאים או להמשיך הלאה, והתאוריה הזאת מחולקת לשתי חלקים: מה שהסברתי כרגע תואם את התאוריה הראשונה, אבל הנה אחד שנוגד אותה: וולדמורט לא הגיע לאותו מקום כמו שאר האנשים, אלה למקום אחר, שבו ישלם על אכזרייותו. יכול להיות אפילו, בגלל שנשמתו מזוהמת וקרועה, שהוא פשוט לגמרי מת, ונשמתו כמו התנוונה. 3) אבל בכל התאוריות המסובכות אנחנו שוכחים דבר אחד: לוולדמורט לא שווה לחזור. אל פי הסדרה וולדמורט עושה מהלכים רבים שמונעים מפחד טהור, אבל הוא גם מאד חכם(כן זה נכון, אל תעקמו את האף). מה וולדמורט כבר יוכל לעשות אם הוא יחזור? האי בתור רוח רפאים הוא יכול רק לצוות על אוכלי המוות. הוא לא יוכל באמת להנות מהעולם שקיווה לו באותה צורה כמו רוח רפאים. ___________________________________________________________________ יש כאן 4 תאוריות, שתיים שמתאימות זו לזו, וכל השאר נוגדות אחת את השניה, אז אל תנסו למצוא את ההיגיון של כל התאוריות ביחד, כי בזה אין היגיון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 22:05 PM
|
||
![]() מוגל |
לפי דעתי זה סוג מסוים של פחד ממוות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 20:48 PM
|
||
וולדמורט נהרג מקללה ומי שנהרג מקללה לא יכול להיות רוח רפאים.
-------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |