האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סרט\\ ציפורי הטרף: והארלי קווין המהממת
פורסם ב: Mar 9 2020, 12:07 PM
צטט הודעה

מכשף בקסמהדרין

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 58935
מגדר:male
משתמש מספר: 54290
חפצי המשתמש: צפה

*הסיקור מכיל ספויילרים
סיקור סרט|| ציפורי הטרף: והארלי קווין המהממת

User Posted Image

תעודת הזהות של הסרט:

שם הסרט: ציפורי הטרף: והארלי קווין המהממת

שם הסרט בשפת המקור: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

ז'אנר: סרט גיבורי על, סרט קומדיה ופעולה

במאית הסרט: קאת'י יאן

שחקנים בסרט: מרגו רובי, ג'ורני סמולט-בל, מרי אליזבת' וינסטד, רוזי פרז, אלה ג'יי באסקו, יואן מקגרגור ויואן מקגרגור.

שפת הסרט: אנגלית

שנת יציאה:2020

אורך הסרט: 109 דקות

איפה הסרט צולם: ארצות הברית

תסריטאית: כריסטינה הודסון

צלם: מת'יו ליבטיק

רקע:

הסרט ציפורי הטרף מהווה המשך לעלילותה של הארלי קווין מהסרט יחידת המתאבדים שיצא לפני ארבע שנים, הסרט מבוסס על קבוצת קומיקס אשר נקראת ציפורי הטרף ( הארלי קווין אינה חלק מהקבוצה.) והתייחסות בסרט לשלוש חברות מציפורי הטרף: הקנרית השחורה הציידת ו רנה מונטויה ( שבקומיקס אינה חברה בציפורי הטרף.) פיתוח הסרט התחיל במאי 2016 לאחר שאולפני האחים וורנר, הכריזו על סרט ספין אוף להארלי קווין. צילומי הסרט התנהלו בין ינואר לאפריל 2019.

תקציר הסרט:

הסרט עוסק בארבע דמויות: הארלי קווין פושעת מטורפת אשר מחפשת את אי ההגיון בכל דבר, הציידת נצר למשפחת מאפייה שנבל הסרט פגע בה ורצונה בסרט הוא לנקום, רנה בלשית מכושרת אשר אינה זוכה ולהכרה ומאוכזבת מכך. והסרט עוסק גם בקסנדרה קין נערה ממומצא מזרח אסייתי אשר גרה עם הורים מאצמצים והיא גנבת אשר נקלעת לעולם הזה.
לאחר אירועי יחידת המתאבדים, ולאחר שבאטמן לא נמצא. יש מאבק בעולם התחתון של גות'האם וקסנדרה קין נקלעת לעולם הזה ושאר ציפורי הטרף והארלי קווין מסייעות לה.

חוות דעת:

את הסרט הלכתי לראות מבלי לראות את הטריילר לפני ובחשש שהסרט לא יהיה טוב כתוצאה מכך שיחידת המתאבדים הקודם לא היה טוב, ואני ממליץ לכם לא לצפות בטריילר לפני הסרט. הדירוג כסרט אנטי גיבורים מדויק לפי דעתי משום שאין גיבורים בסרט. עלילת הסרט הייתה מבלבלת מעט משום שהארלי העלתה מספר פלאשבקים בסרט מה שגרם לעלילה לחזור אחרוה וזה חיסרון בסרט. וכמו כן, סיום הסרט היה מוצלח בזה שהארלי לא משנה את אופיה, אבל חברות ציפורי הטרף משנות את התנהגותן וזה טוב לפי דעתי. הנבל בסרט לא היה מורגש, ולפי דעתי וזה היה נכון משום שהסרט הוא לא סרט גיבורי על נגד נבל, אלא סרט אנטי גיבורים אשר בוחן את הדמויות שלו.
לגבי הדמויות הדמות של קסנדרה הייתה טובה ואני אשמח לראות אותה בסרטים העתידים עם הארלי, בניגוד לציידת ורנה שהיו דמויות "קטנות" ועם מטרות מעניינות.
הסרט תואם מגיל שלוש עשרה ומעלה לפי דעתי, עקב הדברים השונים בסרט.
ולסיכום, אני מאוד נהנתי מהסרט יש מקום לשיפור מבחינת העלילה אבל סך הכל מדובר בסרט טוב ואני ממליץ לכם לראות אותו.

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

--------------------
הוזלי

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 9 2020, 12:39 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845
חפצי המשתמש: צפה

שלום שי!
ההשקעה שלך בסיקור הייתה ניכרת מאוד, ואהבתי אותו בכלל באופן כללי (:
אבל יש כמה דברים שלדעתי אתה יכול לשפר ולשים לב אליהם:
אהבתי שהשתמשת בהמון צבעים בסיקור הזה, אבל אני חושב שהיה עדיף שתשתמש במקסימום שלושה צבעים, שדומים אחד לשני בגוון שלהם, כדי שהסיקור יהיה בצבע אחיד ותואם לעין.
עוד משהו שקצת הפריע לי הוא שלא הדגשת את הכותרות. ככה. כמובן שזאת רק בחירה שלך, אבל אני חושב שזה נראה יותר בולט ונעים לעין. מוזמן לנסות בפעם הבאה (:
בתעודת הזהות, הפרדת שורה בין כל סעיף. למה? אני חושב שזה היה נראה יותר מסודר ונעים אם היית מכניס סעיף אחרי סעיף ללא הפרדה, כמו שעושים כאן הרבה בסיקורים. אבל שוב, רק בחירה שלך.
בנוסף, עשית סעיף נפרד לשם בשפת המקור. אני חושב שהיית יכול לכתוב משהו כזה -
שם הסרט: ציפורי הטרף: והארלי קווין המהממת | Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn
זה קצת נראה מיותר לשים שני סעיפים שונים לשם. אבל בחירה שלך. ונראה לי שדחסת יותר מדי סעיפים לתעודת הזהות משום מה. אבל זה בסדר גמור! כמה שיותר, יותר טוב (:
הסיקור נראה קצת דל, אבל עדיין עם מספיק מידע. כל הכבוד! אני ממש אהבתי את הסיקור (:
מוזמן להמשיך לסקר happy.gif

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025