האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סרט || מליפיסנט: אדונית הרשע
פורסם ב: Mar 9 2020, 18:01 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583
חפצי המשתמש: צפה

סיקור סרט || מליפיסנט: אדונית הרשע
*אזהרת ספוילר, גם לסרט הקודם (מליפיסנט)

User Posted Image

שם הסרט: מליפיסנט: אדונית הרשע
ז'אנר: פנטזיה, דרמה
במאי: יואכים רונינג
שחקנים: אנג'לינה ג'ולי, אל פנינג, מישל פייפר ועוד
שפה: אנגלית (אמריקאית)
שנת יציאה: 2019 (אוקטובר)
צלם: הנרי ברהם
חברת הפצה: דיסני
אורך הסרט: 119 דקות (דקה לשעתיים)

רקע:
הסרט מבוסס על הסיפור "היפיפייה הנרדמת", וזהו הסרט השני בסדרת הסרטים "מליפיסנט" אך כעת לא ידוע אם יהיה סרט שלישי. הסרט הראשון יצא ב2014, ורק כעבור 5 שנים לאחר מכן הוציאו סרט שני.

תקציר:
הנסיך פיליפ מציע לנסיכה אורורה נישואין ומליפיסנט מזהירה אותה ומתנגדת בתוקף להצעה אך לבסוף אורורה משכנעת אותה. המלכה אינגריט, אמו, מנצלת את המצב כדי לגרום לסכסוך בין הפיות לבני האדם. היא מסכסכת וגורמת למליפיסנט להיראות כאילו היא אחראית למקרה מוות של המלך אך בפועל המלכה רצחה אותו. היא נוקטת בפעולות סודיות ועושה הכל מתחת לאף של כולם, והכל בשביל הסכסוך. המטרה הסודית שלה הייתה להרוג את כל הפיות בעזרת אבקה מיוחדת, אך פתאום מתברר כי קיימים יצורים נוספים כמו מליפיסנט. האם הם יצליחו לעצור אותה? טוב, זהו. עד פה. את השאר, תצטרכו לצפות בעצמכם ולגלות.

חוות דעת אישית:
טוב וואו. זה סרט מהמם! גם זה וגם הראשון. העריכה מדהימה, האפקטים כל כך מציאותיים והעלילה, אוי העלילה. אחד הרעיונות היותר גאוניים בעולם הקולנוע. בימוי מהמם, איכות מטורפת. והשחקנים, אין על אנג'לינה ג'ולי ולא תהיה יותר מתאימה ממנה לתפקיד. כשצפיתי בסרט הכל היה כל כך אמין, כמו שסרט טוב צריך להיות. פשוט האמנתי, הרגשתי שאני לא צופה בסרט, אלא רואה את המציאות. זהו סרט פשוט מרתק! ותאמינו לי, אני די ביקורתית על סרטים, וכשאני אומרת"די" אני מתכוונת מאוד. אם הסרט הראשון לא היה כל כך טוב לא הייתי חוזרת לשני. אבל האמת, שחיכיתי לסרט הזה בכיליון עיניים. מאז שצפיתי בראשון כל כך רציתי שיעשו עוד אחד, וזה קרה. היו לי מלא ציפיות, והוא עמד בכולן. מבחינת הכול, העריכה, הצילום, האיכות, המשחק, העלילה ובכלל כל ההפקה המטורפת הזו. זה בעיניי אחד הסרטים המושלמים ואני ממליצה עליו כל כך.

עובדה מעניינת:
כל מי שצפה בסרט, או אפילו כאלו שראו תמונות, כולם מכירים את הלחיים החדות של מליפיסנט. אז בטח שאלתם את עצמכם איך עושים את זה? טוב, האמת שזה טריק של איפור. אין לה באמת לחיים כאלו, או מבנה פנים כזה. המאפרים השתמשו באפקט עומק לחיים בעזרת צביעת הפנים שלה בלבן, ואז, כאשר הוסיפו מתחת לעצמות לחיה פס שחור זה נתן אפקט עומק.

מקווה שנהנתם מהסיקור, ואם עוד לא ראיתם את הסרט - דחוף!

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 9 2020, 19:15 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845

היי!
קראתי את הסיקור, כל הכבוד על העבודה!
אך יחד עם זאת, יש כמה דברים שהייתי רוצה להעיר לגביהם: לא הבנתי למה לא מרכזת את תעודת הזהות והשארת את כל הסיקור ממורכז. זה נראה קצת מוזר לעין ובכלל. בנוסף, לדעתי יכולת להקטין במעט את הסעיפים, אין צורך שהם יהיו גדולים. אם את בכל זאת רוצה להבליט אותם, אני ממליץ לעשות את זה ככה happy.gif
לדעתי לא הרחבת מספיק כמו שצריך ברקע. רקע בסיקור על סרט צריך יותר משורה וחצי של מידע. אולי לא היה מה לספר, אבל אני די חושב שדווקא יכולת להרחיב יותר.
אהבתי את החלק של הדעה האישית שלך, הוא היה נחמד מאוד לקריאה. כל הכבוד שהוספת עובדה מעניינת לסיקור, זה העשיר אותו!
אני רק אעיר עוד כמה הערות - לדעתי יכולת להדגיש את הכותרות והסעיפים - ככה. זה נראה יותר מושך ומעניין לעין - אבל כמובן שזאת בחירה שלך שנתונה להחלטתך. אולי היה כדאי גם שבכותרות בסיקור היית מפרידה שורה אחת בין הכותרת לטקסט, כדי שיהיה יותר נוח לקריאה - אני אומר את זה בתור מסקר קבוע במד''פ וגם כזה שקורא כאלו.
ועוד דבר אחרון: אני חושב שהסיקור היה די דל. כלומר, אפשר לראות ממש את כולו כשרק נכנסים לאשכול - אפילו לא צריך לרדת למטה כדי לראות את ההמשך של הסיקור. זה משהו שאני חושב שכדאי לך לשים לב בסיקורים - שימי לב שהתוכן לא קצר מדי (:
חוץ מזה, סיקור יפה, כל הכבוד!

---------
פורסם ב: Mar 9 2020, 21:16 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583

תודה!!!

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025