![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 12 2020, 15:39 PM
|
||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריינבו דאש ![]() שם הדמות: ריינבו דאש/קשת בענן (Rainbow Dash) פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם דיבוב: אשלי בול, לורן סביר בעברית תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא בוגרת. נולדה בתל ענן (Cloudsdale), אקווסטריה גזע: פגסוסית מקום מגורים: פוניוויל משפחה: ווינדי וויסלס (Windy Whistles)- אמא בו הוטהוף (Bow Hothoof)- אבא סקוטאלו (Scootaloo )- אחות מאומצת (לא רשמי) תפקיד: אחראית מזג אוויר, מעופפת בוונדרבולטס, קפטן הוונדרבולטס מופיעה: ברוב פרקי הסדרה החל מהפרק הראשון ובנות אקווסטריה. מידע על הסדרה: תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם. תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה. הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים. העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה. הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים: • חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות • פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר • פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי. בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים. כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית. במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות. אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא! מידע על הדמות: ריינבו דאש היא פגסוסית תכולה עם עיניים בצבע ורוד כהה שרעמתה וזנבה הפרועים הם בכל צבעי הקשת. חותם הבינה שלה הוא קשת בענן בצורת מכת ברק והוא מייצג את היכולת שלה לעוף במהירות מספיק גבוהה כדי ליצור קשת על קולית- שילוב בין בום על קולי לקשת בענן שיוצר הדף רב עוצמה ומשאיר בשמים טבעת של צבעים. ריינבו דאש בדרך כלל לא לובשת בגדים, אלא אם כן היא חייבת בגלל אירוע כלשהו או שאלה מדי הוונדרבולטס שלה. ריינבו דאש נאמנה ליסוד שהיא מייצגת (קלטתם?) והיא לא נוטשת את חברותיה בעת צרה. היא נועזת ואמיצה, אוהבת אתגרים ותחרותית. היא גם אוהבת למתוח אחרים, להשתחצן ולעשות פעלולים באוויר. שאיפת חייה היא להצטרף לוונדרבולטס- קבוצת המעופפים הרשמית של אקווסטריה. את השאיפה הזו היא מגשימה בהמשך הסדרה. לריינבו דאש יש צב מחמד בשם טנק שהיא מאוד קשורה אליו וחברת ילדות שהיא גריפינית בשם גילדה אבל הן כבר לא חברות ובעונה שלוש היא אימצה כאחות את סקוטאלו, סייחה שמעריצה אותה. והיא כמובן חברה של חמש הראשיות האחרות- אפלג'ק, טווילייט, פלטרשי, פינקי פאי ורריטי. חוות דעת אישית: ריינבו דאש היא מגניבה, אין מה לעשות. בגלל זה אני לא מתעצבנת כשהיא משתחצנת- יש לה במה להשוויץ. ריינבו דאש היא פגסוסית מאוד מוכשרת בטיסה, בנאומי עידוד, בהפגנת התלהבות, בהערצה של דרינג דו (סדרת ספרים על הרפתקנית נועזת) ובנמנומים של אחר הצהריים. למרות הנטיה שלה להיות מרוכזת בעצמה הביטחון העצמי שלה לא בא על חשבון פונים אחרים, היא יודעת להראות אכפתיות כלפיהם וזה מאוד יפה בעיני. אני מזדהה עם האהבה שלה למגניבות ועם התחרותיות שלה (רק שבמקרה שלי זה לא אומר שאני טובה בלנצח...) חוץ מזה, לא שהיא היתה מתלהבת במיוחד מהמחמאה הזאת, אבל אני חושבת שהיא היפה ביותר מבין השש. תמונות ופאנארטים: https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594...GARe06I74CzlieU https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5...nboom_S1E23.png https://i.pinimg.com/564x/ca/74/bc/ca74bc80...3a494f71116.jpg https://cdn51.picsart.com/179358565002202.gif https://www.pngkey.com/png/detail/218-21871...ash-rainbow.png https://s1.zerochan.net/Rainbow.Dash.600.1011125.jpg ציטוטים:
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 12 2020, 15:48 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בום! ידעתי שתבחרי בריינבו דאש.
אזזזז אני כאן כדי לתבב לך: העיצוב היה מקסים ומושלם. באמת - אהבתי שהשתמשת בצבעי הקשת לסיקור ושוב פעם שילבת עם צבעי הדמות בסיקור, זה יפה מאוד שאת לא מוותרת על זה! (: האמת שבמידע על הדמות הרגשתי שמשהו חסר ושפירטת על ריינבו דאש פחות מאשר על הדמויות האחרות - יכול להיות שזה בלבול, יכול להיות שזה רק אני ויכול להיות שזה בכלל בגלל הספויילרים. אבל בכל אופן, כל הכבוד! (: ואהבתי מאוד את התמונות והציטוטים - כבר אמרתי שזה חלק שאני מאוד אוהב בסיקורים שלך? כל הכבוד ענק! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2020, 23:20 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי שצבעת את הכותרות בצבעי הקשת בגלל הדמות, אבל הם פחות השתלבו לדעתי זה עם זה, כי כשפתחתי את האשכול זה מאוד בלט בעין והיה לי קצת צבעוני מדי.
חוץ מזה, היה קצת בלאגן עם הטקסט, אבל סך הכל יפה כמו שאר הסיקורים שלך :) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2020, 14:49 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריינבו היא האהובה עליי מבין השש. היא מצחיקה ואמיצה.
סיקור מקסים. תקטיני רק בבקשה את התמונה. -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |