![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:52 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי שאזם זה איכסה סרט מעצבן
אני במיטה אבל הצילו שנים עכשיו עד שאני נרדמת -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:52 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי אני אגיד לך מה מעניין האחמ"ש שלנו גם מוסלמי והוא דלוק עליה קשות והוא בן איזה 60 dude מה יש לך והוא כל הזמן חשד שיש בינינו משהו והפריד בינינו בכוח ולא נתן משמרת סמוכות ופעם אחת היא חשבה שהיא דיברה בשקט ומסצבר שלא והיא אמרה מה היא רוצה לעשות לי והוא שמע את זה ומפה לשם חגיגה עד היום האחמ"ש שונא אותי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:53 AM
|
||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קון סוויט קון. בלי למצמץ. ראיתי עד פרק 6 אולי, אבל סדרות לא מחזיקות אצלי אם אין לי אותן בנטפליקס... הוא היה הנשיקה הראשונה שלה??? אומייגאד מושלםםםםם הקיטש חוגגגגגגג -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובת כמה היא?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:56 AM
|
||||||
באיזה קטע אנשים מדברים מלוכלך בקול בחיים לא יצא לי להגיד למישהו "מה אני רוצה לעשות לו" במצב שאנחנו לא כרוכים אחד בשני בחדר רק שנינו בידיעה שאף אחד לא בסביבה ולא יהיה בסביבה טוב חוץ משיחות כשאנחנו רחוקים אבל גם זה רק אם אני יודעת במאה אחוז שהסביבה נקייה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:57 AM
|
||||
23-24 בערך גדולה ממני באיזה שנה-שנתיים, לא משהו קריטי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:57 AM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YESSSS כל אופן זו סדרה ממש חמודה ויש קטעים ממש טובים קטע קיטשי מקסים שאמרו- סיפרו למה שלדון עושה חוזים ואז הייתה סצנה שאמרה "במהלך חיי ניסיתי מלא חוזים, עם שותפים, חברים, אשתי ואפילו עם הילדים שלי" צרחתי מבפנים וגם, יש קטע שמראה את שלדון הקטן נמצא לבד ובוכה על זה, כי הוא הזמין חברים ואומר על זה שיש חלקיקים שנועדו להיות לבד ויש גם אנשים ואז מראים את כל הדמויות של המפץ כשהם ילדים קטנים ואז הוא אומר "מזל שטעיתי" -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:59 AM
|
||||
היא בן אדם שזורק זין, תרתי משמע חשבה שהוא לא ישמע מאחורי הדלפק וטעתה ואז עבדכם הנאמן ננזף -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:59 AM
|
||||||||||||||
Awwwwwwwwwww אני בוכה פה. בוכה. יואו לקראת סוף המפץ כשיש רמזים שאיימי ושלדון הולכים להתחיל להתרבותתתתת ![]() ![]() ![]() -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 02:00 AM
|
||
ללט
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 02:01 AM
|
||
לילה טוב חוי
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 02:02 AM
|
||||||||||||||||
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 02:02 AM
|
||||||
לא יודעת, איך היא לא מרגישה לא נעים? זה כמו לגעת במישהו במקום ציבורי. בחיים לא הייתי מסוגלת לעשות את זה כאילו לא הייתי מגיעה למצב שאני יכולה לדבר על אינטימיות אם אנחנו לא במצב אינטימי -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 02:03 AM
|
||||||||
אני מכיר אנשים שדווקא יש להם קינק לזה, לעשות דברים בציבור אבל מילים זה לא כזה נורא כל עוד זה לא גולש למעשים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |