![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:36 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראה לבטא זה יותר מועיל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:37 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בעד שירשור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:37 AM
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אנסה לבטא ולשרשר ביחד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:38 AM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהנה עם זה ותשתדל שלא ימחק לי כל מה שעשית כי זה קרה לי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:40 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:41 AM
|
||
מישהו מכיר את האפשרות של לשים שני מסכי מחשב אחד ליד השני ו''לחבר'' ביניהם? כאילו, ממש להעביר את העכבר ממסך אחד לשני וזה. מחשב אחד על שני מסכים קיצור.
אז זה מה שאני עושה עכשיו בשביל לשרשר ולבטא ביחד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:42 AM
|
||||
כןכן אנייי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:42 AM
|
||||||
יופיייי אז זה מגניב (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:44 AM
|
||||||||
אמאמאמ צריך כאילו לגרור ו"להצמיד" את הכרטיסייה לצד אחד של המסך, ואז את אותו הדבר עם כרטיסייה אחרת ולצד אחר אבל עם הפורטל זה לא ממש יעיל, בגלל שצריך כל פעם לשחק עם הגדלים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:46 AM
|
||||||||||
לא התכוונתי לזה חחחחחח שאת לוקחת שני מחשבים, כאילו, ממש שני מחשבים ומחברת אותם למחשב אחד. כלומר, ששני המחשבים יפעלו בתור אותו מחשב. ואז אפשר להזיז את העכבר מקצה אחד של המחשב מצד שמאל לקצה אחר של המחשב השני מצד ימין. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:46 AM
|
||
לא חושבת שזה אפשרי חחח><
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:47 AM
|
||
אני כל הזמן מרגישה שיש לי מלא מה לעשות ואני לא מספיקה אבל סיימתי הכל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:47 AM
|
||||
זה מה שאני עושה עכשיו! פשוט צריך איזה מכשיר מיוחד שמפעיל את זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:48 AM
|
||
הו וואו
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 10:50 AM
|
||
כןכן (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |