![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 18 2020, 19:26 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Non! J'interdis! ![]() Pourquoi? -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתם שיש תרנגולים שהם חצי נקבה חצי זכר?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא יעקוץ את עצמו הרבה לפני -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאג גם אתה נמצא בגברברים של דפי 😏 -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנת אותי, אני לא התכוונתי להסתמך. איך שאני אעשה זה יהיה בסדר, זה לא יהיה עד כדי כך גרוע אבל אם כבר יש מישהו יותר טוב, אז לפחות אני גם אלמד מזה כל הדרך -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתגעגע לנצרות ראית מה פרנציסקוס אמר? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 18 2020, 19:27 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ידעתם שיש לי הקדשה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
הגוש טהור הזה? שמירת השבת, או משהו אחר? -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקדישי אותייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 18 2020, 19:28 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה גם אתה? חוצפה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
פרנציסקוס הוא גוש של אהבה, כבוד, אחווה והדדיות והדוגמא הכי יפה לאדם נוצרי שקיים, הוא מביא את הנצרות למאה 21 ואין יותר יפה מזה
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה דפי פה
ואוו -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2020, 19:29 PM
|
||
למה פוקימונים זה כזה חמוד
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל כשהם במרחק בטוח חמודים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |