![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:14 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק!!! כותב "פרופר מבקש ש..." ואני רוצה לענות לו "מי זה פרופר??? ומי מצייר על הלוח??? ומי שואל אותךךךךךך" -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:15 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אורטל - תראי, אחלה עונה
דפי ויסמין - אוקיי ואני סומך עליכן ועל נקודת המבט שלכן על מערכות יחסים רציניות יש מישהי שעבדה איתי שנתפטרה לא מזמן ואני דלוק עליה ממש ממד ממש דלוק עליה מה הבעיה היא ערבייה מוסלמית אני כל-כך בקטע שלה שבטעות שברתי את הנגיעה שלי בגללה הידיים שלי לא שלטו בעצמן במיוחד והיא אמרה שהיא רוצה שנצא ולי אסור להסכים לזה אם המשפחה שלי ישמעו הם ישתגעו היא אמרה שאין לה בעיה לצאת עם יהודים אבל אני יודע שאם אני אביא אותה למשפחה הם ירצחו אותי ואותה ישר אחריי אני לא ממש שולט על מי יש לי קראש ומי לא ואני בבעיה קשה עכשיו לא יכול ללכת לישון מהמחשבות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:15 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגדי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:16 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה קרינג׳ יש הבנאדם אחד וואי
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:17 AM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התשובה נמצאת בפסקה שכתבת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:19 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שאתה לא צריך הכל להכיר, לספר למשפחה.. נכון זה דבר כיף שיש מישהי בחיים שלך אבל יש דברים שאתה יכול לשמור לעצמך.
אני אומרת תצא, תהנה קצת כי כבר מה קרה? כולם הם בני אדם והכי חשוב היחסים בין אדם לחברו ולא משנה מי הוא ומה הוא או הדת שלו, אתה אדם טוב, שומר מוות עכשיו לפי מה שהבנתי. מה שקורה בלב אין לך שליטה, אז תנסה להנות ואם אתה רואה שזה מתקדם ואולי נעשה קצת יותר רציני תנסה לראות מה קורה בצד שלה, כי גם אצלה זה לא קל אבל הדדיות זה חשוב. -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
ואללה, זה מה שאת חושבת שנכון לו לעשות? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי פה הרבה דברים, מה ספציפית? מעצבן אותי שאני לא יכול להיות איתה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:20 AM
|
||
*מצוות
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:20 AM
|
||||
אני אגיד לך מה אני ושליטה עצמית ודחיית סיפוקים- לא ממש מסתדרים. אז כל מה שיש לי להציע לך בא מהשכל, ומהסתכלות על מערכות יחסים אירוח. כי אני אישית מעולם לא החלטתי לוותר על קראש בגלל סיבות מבחוץ. אז מהידע השכלי שלי- אפשר להתגבר על זה. זה קשה וזה כואב והכי גרוע- זה לא בא ממקום רגשי ותמיד תהיה תחושת "מה אם..." אבל אם הייתי נתקעת במצב של רומיאו ויוליה, למרות כל האהבה שלי לקיטש וחוסר היכולת שלי לדחות סיפוקים- הייתי נשמרת, כדי לא להיפגע ולא לפגוע. אם יש משהו אחד שלמדתי ממערכות היחסים שלי, זה שאפשר למצוא מישהו אחר, ואין כזה דבר אדם אחד שמיועד לך. -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:21 AM
|
||
"ולי אסור להסכים לזה"
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לדבר איתי? או שאני אלך לישון? או לראות סרט?
שמישהו יגיד לי מה עושים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
כריס בכנות אני לא חושבת שיהיה לך טוב עם זה אני אוהבת אותה והכל אבל אע אני באמת לא חושבת שהיא מה שאתה צריך -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:22 AM
|
||
אולי אני לא משכילה מספיק ואולי אני בורה
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:23 AM
|
||
יסמין, אני לא מסכימה עם מה שכתבת, כי ה"להנות" הזה יכול בקלות להפוך ל"להיפגע". אם הם רואים שזה נהיה רציני, זה כנראה מאוחר מדי להיפרד סתם ככה, כי כשזה רציני הרגשות כבר ממש חזקים והכאב שבפרידה גדול הרבה יותר.
לא הייתי נכנסת לשום קשר במטרה סתם להנות. במיוחד לא אם יש לי כבר רגשות כלפי האדם השני. -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |