![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:23 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא ממש אפשרי כי לפי הדת אסור לי לצאת איתה וזה עקרון שחשוב לי ואני לא מתבייש להודות שאני מפחד מהמשפחה שלי
צודקת אני מנסה להגיד את זה לעצמי כל הזמן ולא מצליח להתגבר על הקראש הזה לא משנה כמה אני מנסה וזה אוכל אותי מבפנים במיוחד כשאני יודע שזה לא חד צדדי הלכתי לאיבוד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:24 AM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא טען את זה הוא שאל לדעה, זו דעתך וזה סבבה פשוט קצת מפתיע -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:24 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה לדבר -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:25 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יורשה לי
זאת בסך הכול בחורה לא עליה קם ונופל העולם, תמיד יש ויהיו עוד כמוה הכול בסדר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגיטימי לגמרי ואני מסכימה איתך על כך וכמו שאמרתי, אני כנראה לא האדם לשאלות כאלה הן מבחינה דתית והן מבחינת דיני לב -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע. זה הורס אותי להודות בזה. אני רוצה אותה ממש ואני לא ישן בלילות כי היא שולחת לי "חייאתי" עם לבבות ב1 בלילה ואוף
הפה אמר לא, ומה הלב? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:26 AM
|
||||||
מסכימה. ממש לא עניין של חוסר השכלה או בורות, אלא פשוט דעות וגישות שונות -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
נכון ואני מאמין שזה יכול לעבור כי אני לא מאוהב, זה רק קראש אבל זה עדיין גורם לי ייסורים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי משהו להגיד לך שאולי יעזור אבל פרטי כן -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
אני טוענת את זה כל יום מחדש :) כאילו אני לא יודעת בעצמי מה רציתי לכתוב אז זה ערבוב של מלא דברים אני כן רוצה שיהיה לו טוב ומצד שני לדעת שהוא מסכן משהו שחשוב לו מאוד זה לא כיף -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:28 AM
|
||||||||||||
אממ אם תמשיך לעשות בחירות רק עם הלב, אתה תמצא את עצמך במקום לא טוב לך לא כל מה ש"הלב" רוצה, צריך לעשות. בשביל זה יש שכל שמאפשר לך לברור את האופציות הטובות ביותר שלך ולשחק עם הקלפים שקיבלת תשמע, זאת בחירה שלך בסופו של דבר, אבל אם אתה יודע שזה לא נכון אז אל תעשה את הבחירה הזאת. מוטב "לב שבור" מאשר משהו יותר גרוע -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
חחח בהיבט הדתי גם אני לא בדיוק הכתובת למרות שאני באה ממשפחה מסורתית... אצלנו הגישה היא לקחת מהדת את מה שמוצא בעיניך ולהתעלם ממה שלא חחחח -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
אז אף פעם לא שמעתי ממך את זה מכבד את דעתך כמובן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:29 AM
|
||
את מה?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 00:29 AM
|
||||||
אוקיי אז תגידי בפרטי
זה להיות קרוע בין רצון הלב לבין מציאות שאי אפשר לשנות אולי היא יכולה לצאת עם יהודי אבל אני חרדי ממשפחה כהניסטית ואני יודע שהמשפחה שלי תעשה מהומה על זה והם עלולים לפגוע קשה בשנינו על זה ואסור לי. האיסור הורג אותי יותר מהדעה של המשפחה. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |