![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:09 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחח עכשיו את מבינה למה המשפחות שלנו מתוסכלות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:10 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדברת על הפלה או אוננות? -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:10 AM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאגי, מזריקים למי שרוצה קצת לידוקאין ורמת הכאב אמורה לרדת לא לאפסית, אבל לרדת משמעותית -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:11 AM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל אחד חווה את זה בצורה שונה לדעתי יש מספיק ילדים נטושים בעולם שאפשר לאמץ למרות שכנראה כן הייתי עושה את זה בשביל לחוות וגם כאילו - יהיה מעניין לראות איך יהיה שילוב שלי ושל בן הזוג שלי (כי וול אם זו תיהיה בת זוג שילוב זה לא יהיה. אלה אם כן אופי נקבע על פי חינוך ואז זה ממש מעניין האמת) -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
טוב כריס סך הכל אם אתה מרגיש טוב עם הגוף שלך ובמקום בריא במיניות שלך, אין צורך לעודד אותך לעשות את זה
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:12 AM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני מניחה אבל כאב לא ממש מפריע לי יותר עצם הרעיון אממ -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
אפשר להבין :) דפי, במקרה הזה דיברתי על הפלות אני גדלתי בבית קתולי וחלק פרוטסטנטי -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
נו, אבל את לא רואה את זה קורה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:13 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה לא עשיתי כל-כך הרבה סטוצים שבא לי להקיא מעצמי מכמה שאני טמא אבל כן לפחות לא בכל הדברים נהרסתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:14 AM
|
||||||||||||
אתה מדבר על הלידה, אבל אם אני נקרעת שם למטה או שחותכים אותי כדי לעזור לתינוק לצאת ואז שבועיים כואב לי ללכת ולשבת ולעשות פיפי- זה לא סריקה אחת וגמרנו... -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:14 AM
|
||||||||||||||||
הידיעה טוב נו אבל יש עוד מלא זמן בשביל זה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:15 AM
|
||||||
אני חושב שזו תגובה קצת מוגזמת ואני מבין מאיפה אתה בא, אני גם הייתי כמוך כשאתה עמוק בדת אתה לומד להגיב ככה, במקום לקבל את עצמך להיגעל מהמעשים שלך, להרגיש אשמה וחרטה, ככה הדת שולטת בך וזה לא שאלוהים הוא רע במכלול שלו, אלא הדת שבשביל לגרום לך להאמין עושה ממך אדם לא סימפטי בעיקר כלפי עצמך הביקורת העצמית הזו לא בריאה, לא בשביל אף אחד ובטח לא בשביל הדת אם אלוהים מקבל אותך כמו שאתה (ואתה בוודאי מאמין שהוא מקבל), אין טעם להלקות את עצמך את התשובה שלך אתה עושה כל יום מחדש -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:15 AM
|
||
בסופו של יום אנחנו בני אדם, לא?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2020, 01:16 AM
|
||||||
אני רוצה להאמין שסטוצים זה יותר גרוע עונג עצמי הוא לטפל בעצמך, להקשיב לגוף שלך ולצרכים שלו בסטוץ זה מין לשכוח מרגשות וממערכות יחסים תקינות ופשוט להגיע למקום מאוד אינטימי עם מישהו שאין סיבה שתגיע למקום כזה איתו -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |