![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:06 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שקורה שאין יותר מה לעשות סרטים/סדרות אין יותר את ההשקעה שהייתה לפני 5-10 שנים -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:14 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצאתי מהבית היום בפעם הראשונה מזה נצח וזה היה נחמד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:19 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבי :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שעכשיו במבט שני אני חושבת שאני יכולה להתמודד עם זה בעצמי
אני אנסה ואראה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:21 PM
|
||
מה שנוח לך
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:26 PM
|
||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעזור אם אגיד שתהליך של ירידה במשקל יכול לקחת זמן וזה שעלית במשקל היום לא אומר כלום? לשקול את עצמך כל יום לאו דווקא טוב. עלייה במשקל ביום אחד יכולה להשתנות ממיליון משתנים ולאו דווקא כי אכלת אוכל טעים וחבל שתתני לזה להוריד אותך. תמשיכי לעשות מה שטוב לך ושימי לב שאת לא נפגעת בתהליך ואני בטוחה שתגיעי לאן שאת רוצה. אבל מניסיון- לשקול את עצמך כל יום זה די מבאס. אבל אם את ממש חייבת תקפידי שזה יהיה באותם תנאים ואל תתבאסי משינויים כי זה לאו דווקא אומר משהו. לרוב לשינוי לקוח זמן להגיע <3 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:27 PM
|
||
בהחלט כתבתי לה זאת
צריך לזכור גם שמשקל הוא לא מדויק תמיד -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:29 PM
|
||||
יאפ, למשל המשקל אצלי בבית- אם מזיזים אותו חצי מטר הצידה הכל עולה בחצי קילו :| -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:29 PM
|
||
שמתי לי לק בצבע ירוק מנטה עדין עדין ובהיר ממש
אני אוהבת :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:31 PM
|
||||
נשמע מהמם<3 לא היה לי זמן לשים לק כבר חודשיים :,( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:32 PM
|
||
אם צריך, אבוא לעשות לך :)
אבל רגיל כן? אני פחות מתחברת לג׳ל לעשות לבד -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:33 PM
|
||||
אבל אסור לצאת מהבית^^ ובגלל איפה שאני עובדת אסור לי לפגוש אנשים נוספים שהם לא המשפחה שלי\מי שאני עובדת איתם >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:33 PM
|
||
וואי ג'ל זה נהדר
מחזיק כל כך טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:53 PM
|
||
עשיתי פעם
יצא סבבה אבל לוקח זמן רק לי זה יכול לקרות; נעלמתי כי הכנתי בצק FBC ואחרי שכבר עטפתי אותו יפה לקירור במקרר גיליתי שאין עליי את הטבעות שלי -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |