![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי שלוש פעמים ג'ל ופעם אחת בנייה
הג'ל היה מושלם, את הבנייה לא אהבתי מה זה בצק FBC? ואממ אולי כדאי שתחפרי קצת בבצק >< -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עשיתי ג'ל אף פעם. זה באמת שווה את הכסף?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:58 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מחזיק יפה ומבריק אז כן :), שווה לנסות
בצק של flour, cream, butter ואני מוסיפה לו לפעמים קצת עשבי תיבול, קצת גבינות מגורדות ואז אני מכינה את זה בצורות וזה רך, טעים ומלוח איזו בנייה עשית? -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 16:59 PM
|
||
אולי אחרי הקורונה אנסה מתישהו אז
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:00 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולא לשלם יותר מדי! כן? יש כאלה שלוקחות מעל 120 וזה פשוט גניבה
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ל מחזיק *המון* זמן וגם מחזיק ממש טוב ונראה נהדר
אבל כן, זה יקר והבחורה שעושה לי את הג'ל גם העלתה מחירים לאחרונה והתרוששתי אז הפסקתי עם זה אבל מאוד אהבתי את הג'ל שלי, הוא גם שומר על הציפורניים מלהישבר כי הוא שכבה עבה יחסית אבל לא באופן מכביד אז הן מתארכות בלי הפרעה יאס אני עשיתי בנייה בג'ל חברה עשתה קורס והייתה צריכה מודליסטית בדיוק אחרי שנשברו לי הציפורניים אז הלכתי על זה לא אהבתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:01 PM
|
||
קיצר עכשיו לא לשכוח שמן הזנה, שתייה מרובה של מים, קרם ידיים זה טוב
אני אישית לוקחת תוסף שנקרא biotin -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:02 PM
|
||
מה זה מחיר נורמאלי ללק ג'ל?
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:03 PM
|
||
תלוי מאוד גם באיזה חברה משתמשים
אני הייתי (בתקופת הצבא) עושה ב80-100 ואז עברתי למישהי שעושה עם ג׳ל מיוחד (שמחזיק יותר מחודש וחצי!!) שזה היה קצת יקר (130) אבל שווה לגמרי -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:05 PM
|
||
מי שעושה לי לקחה 90-100 ועכשיו זה 110-120 אם אני זוכרת נכון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:06 PM
|
||
הו אוקיי. אם זה מחזיק להרבה זמן אז זה נשמע ששווה את זה
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:06 PM
|
||
בסופו של יום יש גם לקים עם גימור ג׳ל שמחזיקים טוב
(בהנחה שמורחים נכון לפני ואחרי בסיס/top coat) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:07 PM
|
||
מה שאהבתי בג'ל זה שלא הייתה לי הזדמנות להרוס אותו
כי עם לק רגיל אף פעם אין לי סבלנות ואני מתחילה להתעסק עם דברים לפני שהוא מתייבש והכל נהרס אבל לק ג'ל מתייבש במקום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:08 PM
|
||
יואו אני לא מבינה בלקים בכלל. מרגישה חסרת השכלה פתאום
|
|
פורסם ב: Mar 30 2020, 17:08 PM
|
||
תאמיני לי גם אני לא
ועד שיצא לי לבחור צבא נצח *צבע -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |