![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 12:13 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק מעדכנת שטוויס הוציאו טיקטוק חדש. הוא אומנם אחד הדברים הכי מטרידים שראיתי, אבל אלו טוויס אז זו עדיין יצירת אומנות.
סטאן טוויס ותעשו לטיקטוק הזה לייק אם כולכם כבר בטיקטוקים שלכם. -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 12:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול היה יום הולדת לסטיבן טיילר האגדי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 12:21 PM
|
||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמם. אוי עשיתי את זה בטעות מתישהו עם הסאונד וזה היה ממש הצילו -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 12:22 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ. והיום אמורה להיות שיחת זום עם החברות וקסם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גומרים פה נו"דים בצי'ק!!!!!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:06 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם למישהו יש דרך לגרום לי להבין פיזיקה
בבקשה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:11 PM
|
||
ויקיפדיה??
היי ליאם:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:13 PM
|
||
אבל ויקיפדיה לא עוזרת להבין איך לפתור תרגילים
היא רק נותנת מידע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:14 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:15 PM
|
||
ליאם- חברות??
אח גדול יותר?? לוידעת.... היי אורי, לא נראה לי דיברנו אז... היי -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:15 PM
|
||||
אבל זה לא עוזר אם אני לא מצליחה להבין -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:17 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אנשים
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:18 PM
|
||||||
אין פטור בפיזיקה??? כשכריס יהיה ח"כ הוא כבר יארגן משהו...... עד אז זה באמת בעיה!! את האמת שאני ממש אוהבת פיזיקה אבל אנחנו לא לומדות את זה אז..... אין לי כ"כ איך לעזור:) עריכה: היי הרמי. אני בן אנוש בעיניך??? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:19 PM
|
||||||||
למה שיהיה פטור מפיזיקה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:20 PM
|
||||||||||
לא יודעת.... לכאלה שלא מבינים, כמו שיש פטור מהתעמלות לכאלה עם בעיה רפאית (בלי להשוות כמובן אבל...) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |