![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:20 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שי!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:25 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא עובד ככה ואני במגמת פיזיקה כאילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:26 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:26 PM
|
||||||||||||||
בצחוק בצחוק:) אז למה את במגמת פיזיקה?? סתם, סתם. נראה לי זה רק בגלל השינוי מהשגרה, כשתחזרי לבר אילן הכל יהיה בסדר. גם אני מנסה עכשיו לעשות תרגילים במתמטיקה והם מסתכלים עלי כאילו.... מה נדפק?? שי- מ'מצב?? איך החופש??? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:29 PM
|
||||||||||||||||
אני בסדר זה לא לגמרי חופש, מה איתך? -------------------- הוזלי
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:31 PM
|
||||
לגמרי לא לגמרי חופש!! א"א לעשות כלום!! תקועים בבית כמו בכלא!! שעמום טוטאלוס, חוץ מנקיונות לפסח, כיף חיים!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:34 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שחכתי שכבר אמור להיות פסח
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:36 PM
|
||||
אמור להיות, רק שלבנתיים נראה שאף אחד מהנשואים לא יוכל לבוא אלינו לליל הסדר, באסות!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:41 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פסח רק עם המשפחה הגרעינית נשמע מוזר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:44 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת אני די רוצה לעזוב את המגמה סיימתי עכשיו "מבחן" ואני חושבת שהצלחתי רק איזה חצי /: באיזה נושא? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:45 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי זה לא פסח -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:46 PM
|
||||||||||||||||||
"מבחן":) למה לא עשית עם חומר פתוח??^^ אם את באמת לא מצליח האז אולי כדאי שתעזבי, למרות שאת ממש ממש ממש חכמה!! בפרבולות.. ואני ממש אוהבת את החומר הזה, פשוט שנים לא נגעתי בו!! איזה... שבועיים?? ריין- בהחלט!! כאילו, אבא אמא שתי בנים ושתי בנות, זוועה!!!! עד כמה שאנחנו יודעים לעשות צחוקים, זה מוזר!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:48 PM
|
||||||
טכנית זה כן לול. אבל נכון. המשפחה שלי בטח בכלל לא תיגע בדברים שאמורים לעשות בגלל שאנחנו שלושה ילדים, בחיאת למי יש כח. זה יהיה מאוד מוזר -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:49 PM
|
||||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גם אנחנו רק שזה רק בנות פפ זה מעצבן -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |