![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:49 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו ארבע ילדים, די גדולים אומנם (22,20,19,14) אבל עדיין.... זה יהיה ממש קצר ומוזר!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:50 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:50 PM
|
||
ורד!!!!
שניםםםםםםםם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:52 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מכירים את זה שאתם רוצים ללחוץ על הנו"ד ובטעות לוחצים על הבנאדם האחרון שכתב, ואז בזמן שזה נטען אתם מנסים ללחוץ על הנו"ד כדי שהוא יכנס אליו ולא לפרופיל של הכותב האחרון ויוצא שאתם לוחצים מיליון פעם על השם שלו ובסוף מצליחים ללחוץ ולהיכנס לנו"ד, וזה סתם מביך כי אף אחד לא ראה אבל אתם תוהים לעצמכם למה אתם מספיק מטומטמים כדי שזה יקרה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:53 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה חומר פתוח לא יעזור, אני צריכה לדעת לפתור את זה ואני עומדת לעשות את הסדר רק עם ההורים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:53 PM
|
||||
קורה לפעמים, אהה, לעיתים קרובות, כן.... מביך בהחלט:) היי, תתחדשי על הסמל"ש!! אני מכירה אותו מגוט טאלנטבבריטניה, הוא עוושה פנטומימות כאלה עם בובות, נכון?? ליאם- אה, אופס... וזה לא יעזור לך לפתור?? לקורא את החומר וההסברים עוד פעם?? סדר רק עם ההורים?? סיוטטטטטטטט -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:54 PM
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכלס מה יש לנו לעשות? נאכל נשתה קצת, נחפש אפיקומן (שאני אמצא כמובן) ולא נמות משעמום במשך שעה וחצי. לול הרמיוני מה זה משנה אם בנים או בנות? דרקון, ברור -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:54 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:55 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה עכשיו אני אראה קצת טלוויזיה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:56 PM
|
||||||||||||
אנחנו נשב על קוצים כל הזמן, נזייף את הגנבות של האפיקומן ורק נחכה להגיע כבר לשירים, החלק הכיף של הסדר!!! אנחנו בחד גדיא עושים קולות ותנועות וזה... צחוקים של החיים!! אבל בלי הנשואים זה... פחות!! היי ורד!! מ'מצב?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:56 PM
|
||
היי מירי
קצת מבואסת על פסח האמת. מה איתך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:57 PM
|
||||
למה מבואסת?? מצומצם?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
כנראה שלא נעשה אנחנו שתיים בסהכ בבית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני והאחים לא בשלב של צחוקים. גיל ההתבגרות הכה בחלק מאיתנו קשה. השיר פסח האהוב עליי הוא לחלוטין אחד מי יודע -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 13:58 PM
|
||
אני רוצה שיהיה פסח כדי שהבית ספר יפסיק לשלוח עבודות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |