![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:19 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נרדמת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:43 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש כאן מישהו?
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:49 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוכחת
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:50 PM
|
||
היי סנאית מוטנטית
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:51 PM
|
||
שלום שלום סנאי מוטנט :)
מה שלומך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:53 PM
|
||
אני שלילי מאוד אבל שמח ואני כנראה אלך לראות את ג'וקר עוד מעט,
מה איתך? -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:55 PM
|
||
אתה שלילי מאוד? מדוע ולמה?
יוווווווו הג'וקר.... אני לא אוהבת :( אבל לא נורא! תהנה :)) אצלי ממש אחלה, בדיוק סיימתי לאכול ואין ממש חדש, החיים משעממים >< אבל כתבתי קצת וזה נחמד -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 20:57 PM
|
||
אני די שלילי בלילות.
מה את כותבת? -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:00 PM
|
||
אתה שלילי בלילות! כלומר, ביום אתה חיובי?
אתה בטרייה! סתם. אני כותבת סתם סיפור. אין לי מושג לאן הוא יתפתח :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:02 PM
|
||
גם ביום אני לא הכי חיובי אבל בלילה זה שונה,
מגניב אני מאוכזב מזה שלא הייתה לי מוזה לכתוב שירים כבר למעלה מחצי שנה -------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:05 PM
|
||
וואווווווו תכתוב שיריםםםםם זה נשמע נחמד
ורגע אז אתה... מגנט? והיי אל תיהיה שלילי. תהיה שלישי, זה יותר טוב. אה וואו שמעת שהחלזונות המעופפים הקימו להקה? של מוזיקה? ועכשיו הם רוצים לשיר על מרק! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:09 PM
|
||||
עם תהיה לי מוזה, אבל יש לי שיר שפרסמתי בפורטל עם בא לך לקרוא. אני פחות אוהב את ההתעסקות בלהקת חלזונות המעופפים כי לדעתי לאחר כי לאחר נסיון ערוץ היוטיוב שלהם בחיים משותפים עם חלזונות טלפורטיים. ונראה שם שהם לא מסוגלים לקבל את האחר. -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2020, 21:18 PM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה על זה **אם -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |