![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:19 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לראות אותך כאןן מה קורה? 3> למרות שבאופן מפתיע אני כן חלקית שומרת על קשר איתך בזכות הקבוצה >< שזה מקסים בהחלט! שקדדד לכי לישון ...את בטח ישנה כבר יאללה לילה טוב 3> -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:22 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, עדיין פה. לא נרדמת, לצערי אבל את לכי לישון באמת לילט~ -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:25 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד כזה, את יודעת, קמתי באחת בצהריים וכרגע אני הבנאדם הערני על כדור הארץ ואני כנראה אירדם באיזה חמש אז... באסה. ואז אמא שלי תהרוג אותי כי אני אקום מאוחר. זהו עברתי לחיות בלילה. מה איתך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:26 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
היי שיר!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:27 AM
|
||
שלום מירי!!
מה שלומך? :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:28 AM
|
||
מעולה!!
רעננה יותר מתמיד נ.ב. גם אני עברתי לחיות בלילה, זה הרבה יותר כיף!! איך את?? שורדת?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:31 AM
|
||
ברור שאני שורדת!
וכולנו נשרוד גם :) אני שמחה שאצלך מעולה! קרה משהו מיוחד או שאת סתם שמחה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:33 AM
|
||||||
חחח מבינה אותך לחלוטין אני התעוררתי בשלוש. (אוקי עקרונית התעוררתי בשבע בבוקר, ראיתי ששבע, אמרתי לעצמי "וואו זה מוקדם אני אחזור לנמנם עוד שעתיים" ובסוף זה היה עוד שמונה. אופס.) -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:35 AM
|
||
כל אחד רוצה להיות חתול
אופס סתם נזכרתי בזה:) אסור להיות שמחים?? סתם,סתם. דיברנו בשיחת ועידה כל הכיתה עם המחנכת והיה צחוקים!! ממש התגעגעתי לכולם ושמחתי לשמוע את הקול שלהם, עברה שבת צחוקים, היינו כולם במצב כפית כל הסעודות ועשינו שטויות.... הורים שלי התחרפנו, ובצדק:) קיצור, חיים!! איך איתך?? שורדים ונהנים?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:39 AM
|
||||||||
חחח מעולה. לפני כמה זמן קמתי בתשע כי היה לי שיעור מקוון, ואז הוא התחיל ואני מתוך שינה נכנסת לזום הזה, ופשוט... נרדמתי. ובשלב כל שהוא המורה שאל מה שלום כולם והוא עבר אחד ואחד ואני מתוך שינה, אז כאילו, נראה עניתי לו משהו כמו "אה.. כן זה חופשה מאוד מוזרה אז אני לא לגמרי בטוחה". וכאילו, אמ, אין לי שמץ של מוזג למה עניתי את זה. מיסכן המורה. צריך לעשות ספר על כל הדברים המטומטמים שקורים לאנשים בזמן הקורונה. זה יכול ממש לעזור לדור הבא בעוד עשרים שנה כשהוא יצטרך ללמוד על הגיפה הזו -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:44 AM
|
||
צודקת שיר!!
"מילון קורונה" "בדיחות קורונה" "פדיחות קורונה" ........... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:49 AM
|
||||||||||
חחח יפה אבל זה משפט נורא לגיטימי סך הכל XD אוי ממש. ליצור קפסולת זמן כזאת עם מסיכות, אלכוג'ל, נייר טואלט וצילומים של כל המימס האפשריים שיש על הקורונה ולקבור אותה באיזו מערת עטלפים או משהו כזה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 00:55 AM
|
||||||||||||
בדיוקקקקקק יאללה בואו נכתוב ספר על הקורונה "עלילות הקורונה - חלק א': האלכוג'ל" -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 01:02 AM
|
||
הייתי אומרת שחלק א' צריך להיות דווקא (לקרוא עם המנגינה של שניים סינים עם כינור גדול):
"שניים סינים עם עטלף גדול ישבו בצד השוק וכרסמו בקול גדול העטלף היה חולה, מפה התחיל הכל שניים סינים עם עטלף גדול" -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2020, 01:04 AM
|
||
זה סופית היה מעטלפים??
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |