![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2020, 22:36 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטריוויה צ'ט חוזרת לפעילות ביום חמישי הקרוב! שלום לכם, משתמשים יקרים! זוכרים את הטריוויה צ'ט שאז הבטחנו לכם אך בסוף היא לא עבדה טוב? אז אנו מזמינים אתכם לטריוויה מחודשת, עם שאלות חדשות ומרעננות והרבה קסם! חושבים שאתם בקיאים בכל הנושא של הארי פוטר? רוצים להוכיח זאת וגם להרוויח נקודות לבית שלכם? אם השבתם בחיוב, צרחתם בהתלהבות ורצתם להביא את כל הספרים - אז הגעתם למקום הנכון! לפני הכל, מה זה בכלל? הטרייויה היא תחרות בין הבתים ובה נשאלות שאלות על העולם של הארי פוטר. תחרות זו תתנהל בצ'ט האתר, ודרכה תוכלו להשיג נקודות בית. המטרה שלכם היא לענות נכון וכמה שיותר מהר, כי רק המשתמש שיענה ראשון יזכה בנקודה! כל תשובה נכונה תזכה אתכם בנקודה לבית שלכם, ובסוף הטריוויה תגלו כמה נקודות כל בית הצליח להשיג. מתי מתקיימת הטריוויה? לפני כל טריוויה יפתח אשכול שיודיע על התאריך והשעה של הטריוויה הבאה. הטריוויה הקרובה תתקיים ביום חמישי הקרוב, ה־16.4.2020, בשעה 17:00! כמה דגשים והנחיות: • משתמשים בעלי כינוי בעברית יצטרכו להקיש את מספר המשתמש שלהם כדי להתחבר. כיצד מוצאים את מספר המשתמש? הוא נמצא ממש מתחת לפרטי המשתמש שלכם: ![]() • אם יש לכם תווים אסורים (!@#$^&* וכדומה) ואותיות בעברית בסיסמה, עליכם לשנות אותה כדי להיכנס לטריוויה. תוכלו לשנות אותה דרך לוח הבקרה האישי. • התשובות ייכתבו ללא צירוף של אותיות מיותרות או סימנים. אם תכתבו "דראקווו" או "דראקו!" תשובתכם לא תתקבל עד שתענו תשובה פשוטה - "דראקו מאלפוי". בנוסף, אם התשובה כוללת גרש או גרשיים, יש לרשום אותה ללא אף סימן (למשל, יש לרשום "לי גורדן" ולא "לי ג'ורדן"). • שימו לב - כינויים בעברית לא יהיו מוסתרים בצ'ט, תקלה זו תוקנה! :) מוזמנים לכתוב לנו שאלות\הערות\הארות\בקשות באשכול הזה. וכמובן שנשמח לשמוע כאן איך היה לכם לאחר הטריוויה ![]() אנחנו נהיה שם... ואתם? -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2020, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ
תמיד זורקים אותי מהצ'אט אחרי דרה שאני שמה, יוחאי בעבר תיקן את התקלה אבל עכשיו זה חזר עוד פעם, אפשר לבדוק את זה בבקשה?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2020, 22:45 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנסי להיכנס מדפדפן אחר(:
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2020, 23:06 PM
|
||
שזה אומר...
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2020, 23:15 PM
|
||
כרום, פיירפוקס, אקספלורר... תנסי להיכנס לאחד מאלה, ואם את מחוברת לאחד תנסי לשני
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 16:40 PM
|
||
![]() מוגל |
איך אני רואה את פרטי המשתמש שלי? (כדי למצוא את מס' המשתמש לי)
אוקי כששלחתי את ההודעה זה הציג לי... סליחה... הודעה זו נערכה ע"י פוצ'ו ב Apr 12 2020, 16:42 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 16:52 PM
|
||
כן, אפשר לראות זאת בתגובה. שמח שהסתדרת :)
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 20:08 PM
|
||
אממ
אני נכנסת דרך כרום אבל אני על מחשב ואין לי מושג איך נכנסים דרך דפדפן אחר:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2020, 10:36 AM
|
||
![]() מוגל |
מה אני עושה אם לא כתוב לי מספר המשתמש?
-------------------- "חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות" - רוונה רייבנקלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 07:38 AM
|
||||
תנסי דרך פיירפוקס - פשוט תורידי אותו מהאינטרנט למחשב שלך -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 07:38 AM
|
||||
משפר המשתמש שלך הוא: 71161 -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 18:13 PM
|
||
מתי יהיה עוד כאלה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2020, 19:32 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעדכן שיהיה(:
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |