האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ סוויטי בל
פורסם ב: Apr 20 2020, 07:41 AM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
מגדר:female
משתמש מספר: 61382
חפצי המשתמש: צפה

סוויטי בל

User Posted Image

שם הדמות: סוויטי בל/ פעמונית (Sweetie Belle)
פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם
דיבוב: קלייר קורלט ומישל קרבר בשירה עונות 1-3 במקור, שחר קדוש (2014-16) ומאיה מיטלפונקט (2016+) בעברית
תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא סייחה. נולדה כנראה בפוניוויל, אקווסטריה
גזע: חד קרן
מקום מגורים: פוניוויל
משפחה:
רריטי/זוהר (Rarity)- אחות
קוקי קרמבלס (Cookie Crumbles)- אם
הונדו פלנקס (Hondo Flanks)- אב
תפקיד: אבירת חותם הבינה (Cutie Mark Crusader), מורה בבית הספר לחברות
מופיעה: בהרבה פרקים לאורך הסדרה ובבנות אקווסטריה.

מידע על הסדרה:
תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם.
תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה.
הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים.
העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה.
הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים:
• חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות
• פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר
• פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי.
בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים.
כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית.
במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות.
אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא!

מידע על הדמות:
סוויטי בל היא סייחת חד קרן לבנבנה וירוקת עיניים עם רעמה וזנב מתולתלים שצבעי ורוד וסגול בהיר. כשהיא מבצעת קסמים הקרן שלה זוהרת בהילה ירוקה כעיניה. אין לה חותם בינה עדיין, עובדה שמשתנה בעונה החמישית כשהיא מבינה שהיא רוצה לעזור עם החברות שלה לפונים אחרים עם בעיות שקשורות לחותם בינה, ואז היא מקבלת חותם בינה בצורת מגן בצבעי הרעמות שלה ושל אפלבלום (Applebloom) וסקוטלו (Scootaloo), שמייצג את הייעוד שלה כאבירת חותם בינה, ועליו כוכב עם תו מוזיקלי, שמייצג את כישרון השירה שלה.
כמו הרבה פונים בסדרה, סוויטי בל לא לובשת בגדים, אלא אם כן מדובר באירוע, הופעה או גלימה של אבירות חותם בינה.
היא מאוד קרובה לאחותה הגדולה רריטי ומעריכה אותה, אבל מערכת היחסים ביניהן לא מושלמת והן לפעמים רבות. למרות זאת הן דואגות אחת לשניה. סוויטי בל כמובן גם קרובה לסקוטלו ואפלבלום, החברות שלה שאיתן היא מנסה שלל פעילויות ומקצועות שעשויות להביא לחותם בינה, עוזרת איתן לאחרים, מוציאה בעזרתן לפועל תוכניות ושרה איתן.
מלבד פעילויות של חותם בינה, סוויטי בל אוהבת לצייר, להידמות לאחותה הגדולה ולהכין בגדים (אם כי היא פחות טובה בזה מרריטי), לכתוב שירים ולשיר- והיא דווקא טובה בזה, אם כי יש לה פחד קהל. היא גם אוהבת רומנטיקה ואגדות ומוכנה ללכת רחוק עם הרעיונות שלה לגבי זה. היא טובת לב, שמחה לעזור, בעלת כושר מנהיגות ובדרך כלל הגיונית, אם כי לעיתים היא שובבה.

חוות דעת אישית:
סוויטי בל היא סייחה חמודה ויפה עם קול מלאכי שמשגעת את אחותה הגדולה רריטי. מי צריך יותר מזה? לסוויטי בל, או אם תרצו פעמונית, יש כישרון מיוחד לגרום לי להרגיש אשמה לגבי מערכת היחסים שלי עם האחיות שלי בכל פעם שהיא פוערת לרריטי עיניים גדולות ועצובות. מזל שהשתיים מסתדרות בסוף.
וברצינות, שמישהו ישיג לסייחה הזאת בייביסיטר כי לא ראיתי את ההורים שלה מאז הפרק הראשון איתם ורריטי עסוקה תמיד כי היא מעצבת אופנה ודמות ראשית.
זה נפלא לראות איך סוויטי בל באה לעזרת חבר עוד מהפרק הראשון שרואים אותה, ולא מפסיקה מאז. גם אם היא עושה משהו רע, היא מוכנה להתנצל ולתקן את זה.
אני אוהבת את חותם הבינה שהיא קיבלה עם החברות שלה אחרי כל החיפושים- מלבד המגן האבירי, טוב לדעת שהיא תתגבר על פחד הקהל שלה ותהיה כוכבת מוזיקלית.
אני מזדהה עם סוויטי בל כי שתינו שפפניות חסרות תקנה.
#זה_לא_משנה_אם_הם_רוצים_להתחתן_זה_משנה_אם_הם_נועדו_להתחתן

תמונות ופאנארטים:

https://www.nicepng.com/png/detail/399-3992...ony-sweetie.png

https://vignette.wikia.nocookie.net/equestr...th-prefix=pt-br

https://i.pinimg.com/originals/13/02/82/130...2ad3e5e398b.png

https://i.pinimg.com/originals/47/13/34/471...7143cb6a09b.png

https://i.pinimg.com/originals/9e/02/d4/9e0...28a329e8186.png

https://gifimage.net/wp-content/uploads/201...belle-gif-3.gif

ציטוטים:
עצרו, יצורים מסוכנים מיער אברפרי! אני היא סוויטי בל, לוכדת היצורים, ואני כאן כדי ללכוד אתכם!

את מכינה מיץ ענבים? רריטי תסגיר אותי למשטרת האופנה אם אני אפילו אקרב מיץ ענבים לתלבושות היקרות שלה!

אהה... למה החיים חייבים להיות כאלה אירוניים?

אני בגן עדן קריסטלי!

זה מוזר שאני מרגישה רע בשבילה? (על יהלומית/דיאמונד טיארה)

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025