![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 1 2020, 16:49 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריענון בנק הפ"מים שלום לכם, משתמשים יקרים! אני שמחה לראות אתכם. תקדישו חצי דקה לאשכול הזה - הוא חשוב. כפי שכולכם יודעים, בפורום פועלת שיטת תגמולים מיוחדת - הפ"מים. פ"מים הם נקודות הפאנדום המתחלף, והם משמשים כתגמול על השתתפות בפעילויות, פתיחת אשכולות וכדומה. כל הפ"מים של המשתמשים מרוכזים בבנק הפ"מים. אל תדאגו, הפ"מים לא הולכים להיעלם מחיינו בזמן הקרוב. מה שכן הולך לקרות הוא ריענון של הבנק! ולא, לא ריענון של התגמולים שמקבלים על הפ"מים, אלא ריענון של המשתמשים בבנק. הבנק עמוס ומלא במשתמשים שפרשו ובכפילויות בשמות , ולכן הוא הולך לעבור ריענון ולהתעדכן. איך? פשוט - הגיבו באשכול הזה עם הטופס המצורף למטה, וזהו! הפ"מים שלכם יישארו בבנק. לא הגבתם? הפ"מים יוסרו מהבנק, אבל הם לא ייעלמו לנצח - כל שעליכם לעשות הוא לשלוח הודעה פרטית למנהל.ת הפורום או הנהלת הפורומים (במידה ואין לפורום מנהל.ת), והפ"מים שהיו לכם ישוחזרו. הטופס:
שימו לב - האשכול הזה יסגר עוד שבועיים, ב-15/5. רשימת הפ"מים המעודכנת תעלה לאחר סגירת האשכול. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 1 2020, 17:26 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ליאור
כינוי: Blue Unicorn הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק: Jacob Portman הערות/שאלות: הידד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2020, 19:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:ליאו כינוי:ליאו :) הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק:ליאו :) הערות/שאלות:יאיי ואני חושב שאת יכולה לפרסם את הקישור לחתימה שנוכל לפרסם את זה יותר :) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2020, 21:27 PM
|
||
שם:מירי
כינוי: טוב בגלל שזה באנגלית זה הורס את הקוד אז פשוט תסתכלי בצד..... הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק: אותו דבר..... הערות/שאלות: אממ, כלום בעיקרון:) טנקס -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 07:36 AM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: סיוון
כינוי: Green Unicorn הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק: dusk till dawn הערות/שאלות: -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2020, 13:05 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: וריאן
כינוי: rainmaker הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק: ❣SOLANGELO❣ (וגם בתור אלכס. פפ) הערות/שאלות: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 07:42 AM
|
||
שם:שני
כינוי:דראמיוני פוראבר הכינוי איתו אני מופיע/ה בבנק: דראמיוני פוראבר הערות/שאלות:מיאו:)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |