![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2020, 12:42 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שדראקו הוא אדם טוב, פשוט צריך להכיר אותו טוב כדי להבין את זה.
תחשבו על זה מנקודת המבט שלו, ההורים שלו סיפרו לו על טוהר דם וגרמו לו לחשוב שעדיף לו להיות בודד מאשר שיהיו לך חברים שיוכלו לבגוד בך... כשהוא הגיע להוגוורטס הוא ניסה להיות חבר של הארי למרות מה שהוריו לימדו אותו, הארי דחה אותו, תחשבו מה זה גרם לו להרגיש כלפי הארי! אין פלא שהוא שנא את הארי! הוא קינא בו- כולם מכירים אותו ומעריצים אותו, כולם רוצים להיות חברים שלו, הוא חכם ונחמד... ומאלפוי? הוא בודד אין לו חברים שבאמת אכפת להם ממנו... אז בקיצור, בפנים הוא אדם טוב ואם מישהו היה מנסה להכיר אותו הוא היה מגלה את זה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2020, 13:20 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פאנפיק על נקודת המבט של דראקו.
קוראים לפאנפיק "דראקו החיים האמיתיים" laor וMia😍😍😍 כותבות אותו -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 15:07 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי דראקו ללא ספק מתנהג כמו שהוא מתנהג מכמה סיבות (שחלקן נאמרו כבר):
1. זה החינוך שהוא קיבל - ההורים שלו היו אוכלי-מוות, על כן אמונתם היתה שלא צריכים להתקיים "גזעי" קוסמים אחרים חוץ מטהורי הדם, וכך הם לימדו אותו. 2. הוא קינא - בהארי, ובחבריו, על כל תשומת הלב. ייתכן שזה גם בלבל אותו מעט, כי הוא בטח ציפה שעם טוהר הדם שלו ואצולת המשפחה שלו(הודות לחינוך של הוריו) כולם יקבלו אותו כמו מלך, ולא מישהו אחר. לכן זה הפתיע אותו כשהארי הגיע, אז הוא כעס והתחיל לקנא. 3. הוא היה בודד - לא היו לו חברים לפני הוגוורטס, וגם בהוגוורטס לא היו לו חברים, אלא כמה שפוטים, והוא הכיל בתוכו כל כך הרבה דברים שלא היה לו למי לספר או לפרוק, וזה פשוט חירפן אותו, בעיקר כשהוא הסתכל על עצמו בהשוואה להארי. 4. הוא היה מבולבל - הארי הביס את וולדמורט, כולם חשבו שהארי פתח את חדר הסודות ושהוא היורש של סלית'רין, וכולם נרתעו ממנו/ רחשו לו כבוד רב מפאת החשש, חשבו שהוא מסוכן ומפחיד. ויש סיכוי שזה כל מה שדראקו רצה בעצמו, או חשב על עצמו, ובטח היה לו מאוד מוזר לראות את זה אצל מישהו אחר. 5. דראקו הוא פחדן! - הוא עבד בשביל וולדמורט בגלל פחדנות, לא בגלל אומץ או רצון להוכיח את עצמו. איימו על המשפחה שלו ועל חייו, אז לא שהיתה לו ברירה. לסיכום, אפשר לומר שדראקו הוא דמות טובה, פשוט צריך לבחור איך מחשיבים אותה. והאמת, אני אישית לא סובלת אותו, אבל לא בגלל שהוא מרושע או משהו כזה. אמממ.... וזהו לשיעור הפסיכולוגיה שלי היום. -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 18:36 PM
|
||
![]() מוגל |
לדעתי דראקו הוא לא טוב ולא רע. הוא אנושי. בדיוק כמו כל אחד אחר.
כן, כולנו עושים טעויות. וכן, אם היינו גדלים ומחונכים שבצורה שדראקו גדל וחונך, יכול להיות שהיינו מתנהגים כמוהו- בהתנשאות ובשחצנות. מה שאני אוהבת בדמות של דראקו הוא השינוי שהיא עברה לאורך השנים, השינוי שמראה את "הניצוץ" של הטוב לב שבכל זאת קיים בדראקו, שקיים בכל אחד מאיתנו. דראקו היה ילד מגעיל, אבל הוא לא נשאר כזה. הוא התבגר, והפך לאדם עצמאי, מישהו נחמד ואמיץ שסומך על שיקול דעתו. -------------------- הייי! אני ליה :)
מוזמנים לשלוח לי הודעה וליצור קשר! 3> אני חובבת קריאה מושבעת ואשמח להמלצות לפאנפיקים טובים.. :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:30 PM
|
||
![]() מוגל |
טוווווווווווב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:34 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאה בך הלל! זה חינוך שלי. דראקו הוא מזהימ והוא יכול לתת דוגמא להרבה אנשים, בעיקר להארי בפסק השמיני
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:36 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צופיה זאת הלל?????????
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:38 PM
|
||||||||
יאפ
-------------------- *חתימה זו נמחקה לצמיתות/ עד שיהיה לי כח לערוך אחת אחרת* הייתי חייבת להוסיף פה משהו, כי כן אני נואשת. תשרשרו איתי, זה טעם החיים שלייי (ופליז אל תנטשו). ג'סט שלחו ינשוף.
כל הזכויות על הציטוטים שמורות לדוד ריק שיצר את מאגר הציטוטים הנפלא העונה לשם מגנס צ'ייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:44 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידי לה שאני ממש לא גאה בה שהיא לומדת ממך דברים
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 20:46 PM
|
||||||||
למבנה אגב, תגידי לה בעצמך ואגב שוב, היא גם בסלית'רין בזכותי
|||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 13:29 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חושבת שדראקו הוא פשוט ילד שבור ודי מסכן. אבא שלו הוא אמנם משרת של וולדמורט אבל הוא אחד המשרתים הכושלים ביותר שלו ודראקו כל הזמן נענש על הפאשלות של אבא שלו. לא שלוציוס כזה רשע, הוא פשוט מנסה להגן על משפחתו ללא הצלחה. נרקיסה כל הזמן מנסה להגן על דראקו אבל באיזשהו שלב הוא כבר לא רוצה את ההגנה הזאת. דראקו כביכול נאמן לוולדמורט, אבל לא באמת- הוא רק ילד.
הוא רע, ולא טוב. הוא בין לבין- בדומה לסנייפ. -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2020, 19:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדעתי דראקו הוא פשוט מסכן, נכון היה לו כמה כסף שהוא רק רצה, אבל אף פעם הוא לא ראה באמת אהבה. ההורים כיוונו אותו לטהרת דם וכמה שהוא טוב מעל כולם רק בגלל שהוא טהור דם, ורון לעומתו הוא גם טהור דם אבל לא לימדו אותו להתנשא מעל כולם בגלל זה.
וחוץ מזה דראקו והא לא באמת ממש רשע, רואים שבספר השישי דראקו לא יכל להיות רוצח, הוא ילד, אפילו דמבלדור אמר את זה לסנייפ לסיכום דראקו הוא לא רשע, הוא פשט גדל בדרך הלא נכונה והוא בסך הכל ילד.. -------------------- היי אני איילת
מה כותבים פה אני לא יודעתת טוב אז אני אעביר מסר אתם כבר קוראים את זה והמסר הוא אמממ אין מסר [אבל אני אחשוב על מסר מוצלח יום אחד!] אם קראתם עד לפה זו הוכחה שאתם יודעים לקרוא, ברכותיי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 11:54 AM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאלפי רע כי הוא מתנכל להארי בכל הזדמנות
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2020, 12:17 PM
|
||||
הוא התעקש שסנייפ לא יעזור לא! נוסף על כך, סנייפ היה נאמן לדמבלדור, אולי אפילו יותר מהארי! -------------------- למי שיש רעיון לחתימה, בבבקשה לשלוח לי הודעה פרטית. בינתיים, אני אביים פה פריצה לחתימה.
שם הפורץ: שמור במערכת סיסמת הפורץ: שמור במערכת למה זה שמור במערכת: שמור במערכת חקירת הפריצה: בוצע על ידי: שמור במערכת בברכה וכל טוב, אופסי, חשפתי את ביום הפריצה. לא נורא, השם שמור במערכת. ----------------------- משפחת החידות לנצח!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 8 2020, 19:51 PM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שאין כזה דבר טוב או רע - בכל אחד יש כמות מסויימת מזה וכמות מסויימת מזה. וזה לא כל מה שמרכיב בן אדם. יש עוד הרבה תכונות, ובכל מעשה רע או טוב יש גם מהשני.
-------------------- סלית'רין נשמע כמו נחש, גריפינדור נשמע כמו גריפין, רייבינקלו נשמע כמו עורב והפלפאף נשמע כמו he *huffed and puffed* and he blew the house down
הדלת למשרד של דמבלדור היא גריפין דור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |