![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 9 2020, 07:27 AM
|
||
![]() מוגל |
דראקו הוא בן אדם טוב שעבר התעללות.
בספר השביעי כתוב שדראקו היסס לפני שהסגיר את הארי וגם לא בדיוק הסגיר אותו. נכון שהוא הרבה פעמים מתעלל בהארי והאגריד וכולם, אבל יש לזה סיבה, קראב וגויל הם לא באמת חברים. הוא ניסה להסיג את חברתו של הארי. הוא היה בטוח שאם יראה לו את הכח שלו הארי ירצה להיות חבר שלו כי ככה לימדו אותו להשיג חברים. -------------------- אני בן
אני בת מה אני?! לא יודעת מי אני?! לא יודעת מי עונה לי?! לא יודעת, אה, אופס, זה אני, אני אתה מה?!, יש לי פיצול אישיות?! אולי, ואולי אנחנו שתי אנשים מאותו משתמש אתם לעולם לא תדעו מה נכון!!! סכינים... סכינים הם חפצים שימושיים ביותר ולפיכך יש להטילם על אויביך בכל הזדמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 15:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דראקו ואמא שלו במהותם הם טובים. וזה מתבטא בהרבה דברים.
הוא פשוט חי במערכת כזו, כמו אבא שלו ודודה שלו. ודווקא הוא מאוד אמיץ לעיתים להתייצב נגד. למשל, הוא לא תוקף את הארי, הוא מהסס לקריאה של וולדמורט, הוא לא רוצה להרוג את דמבלדור, ולהכניס את אוכלי המוות לטירה. אין להתייחס למה שהוא עשה בתור ילד. ובהקשר להארי, הוא שונא אותו אישית, כי הוא מתכחש לו ועוקב אחריו וכו' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2020, 10:04 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי.
אני חושבת שדראקו הוא לא רע בכלללללללללל. אני דווקא ממש אוהבת אותו. תקחו את הסביבה שבה הוא גדל, את ההורים, את הדודים ואת המנהיג שעל דרכו הם הולכים יוצא שילד שגדל במקום כזה חיב במקום כלשהו לנסות להיות דומה להם. ואגב תדעו לכם שאין על דרארי בעולם (מערכת יחסים סלאש בין הארי לדראקו) והם הכייייייייי חמודים ביחד!! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2020, 04:33 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
די ברור שדראקו בתחילת דרכו היה פשוט ילד קטן שמאמין לכל מה שאבא אומר ופועל על פי זה, אבא אמר שצריך לשנוא בוצדמים (סליחה על הביטוי הגס), אז הוא שונא אותם. ורואים את הסגנון הזה מכמות הפעמים שהוא מזכיר את "אבא", שהוא מאיים על עין הזעם (המזוייף) ש"אבא שלי ישמע על זה" (בספר הרביעי), והוא מצהיר שאם אבא שלו ישמע שהאגריד מלמד יפטרו את האגריד (בשלישי), ועוד. ולכן גם הגניב אותו להצטרף לאוכלי המוות, כי הוא ילד קטן, וזה נשמע מגניב. בספר השביעי נראה שהוא מתחיל לגדול, ומתחרט קצת, ולכן הוא לא רוצה להפליל את הארי וחבריו. אבל בכל זאת זה רק תחילת השינוי, והחינוך אחרי הכל הוא חינוך, לכן במלחמה הוא מצטרף לאוכלי המוות. אם המלחמה היתה אחרי עוד קצת זמן, יתכן שדראקו היה גדל עוד קצת, ולא מצטרף לאוכלי המוות.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2020, 14:24 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי הוא די מרושע אבל אני חושב שזה נובע מקנאה ומהעבר של ההורים שלו (אחרי הכל הם אוכלי מוות ויש להם את הדעות הכי סלית'ריניות בעולם).
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2020, 13:54 PM
|
||
![]() מוגל |
כמו סנייפ, דראקו גדל בחברה ראה ולכן גדל להיות אוכל מוות,
יש לו מזל, שבסוף ווולדמורט מת ולכן כבר הוא יכול לפתוח דף חדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 01:40 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי הרוע עברה בירושה במשפחת מאלפוי וגם לכן השתייכות לבית סליתרין באה בירושה מאב לבן.
-------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |