![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 01:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הפאנפיק שלי יאושר... כתבתי שם הסבר על למה דווקא הארי, ולמה דמבלדור נמצא שם, ולמה וולדמורט.
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2020, 15:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה קרה דווקא לו, כי וולדמורט הרג את החלק שלו. ולגבי החלק השני נשארה לו בחירה.
אם הוא היה בוחר במוות. אז המערכה היתה משתנה. חלק היו מאבדים את זה. וחלק כמו נוויל, הפוך ביתר חימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2020, 21:11 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכלל כל הקטע בתחנת קינג קרוס בראש של הארי שם לא היה מובן בעליייללל לא בסרט ולא בספר..
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2020, 01:15 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
גם אם הארי היה מת, אחרי שחוסלו כל ההורקרוסים וולדמורט חזר להיות בן מוות. אבל בגלל שהוא קוסם גדול צריך שקוסם גדול יהרוג אותו, אולי פרופסור מקנונגל.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 10:26 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי הסיפור מעשה בשלושה אחים, האח עם הגלימה אמור למות בשיבה טובה, אחרי שחמק מהמוות ורימה אותו.
|
|
פורסם ב: Jul 3 2020, 15:24 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מה שנשמע מהסיפור זה שהוא מוגן מהמוות כל עוד הוא עטוף בגלימה, וככה המוות לא מוצא אותו
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי איבד רק את חלקת הנשמה של וולדמורט.
ואם הארי היה בוחר למות אז הוא היה מת ויכול להיות שוולדמורט לא היה מת. -------------------- תקראו לי הר-her. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה מאוד מעניין כי אם הוא היה בוחר למות אז בעצם היה את הנשמה של וולדמורט בגוף של הארי שזה בעצם אומר שארי היה הופך לוולדמורט ואז היו בעצם שתי וולדמורטים בעולם, אחד בגוף של וולדמורט ואחד בשל הארי
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 21:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זה לא נכון. כשוולדמורט הטיל על הארי את קללת האבדה קדברה, הוא רצח למעשה את נשמתו שלו, ואם הארי היה בוחר למות, הוא לא היה נשאר בכלל בעולם.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |