![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 07:57 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוזנטל, rozental
האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולהילחם למען העברית: כןן אבל לא תמיד וגם לפעמים לעצבן את גרמיונה עם שגיאות בכוונה הערות/הארות/שאלות/חרמשים: אפשר קרדיט על זה שעצבנתי אותכם וגרמתי לכם להקים את זה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:33 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך לכולם :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:36 AM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוונה, I'm Ravenclaw
האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולהילחם למען העברית:. כמובן שאני אלחם למען העברית! אני אשתדל להיות פעילה... באיזה צבע תרצו שנכתוב את השם והכינוי שלכם: אני אשמח שתכתבו את השם והכינוי שלי בצבע כחול. הערות/הארות/שאלות/חרמשים: נחמד שהקמתם ממלכת עברית. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:41 AM
|
||
רשומה! בהצלחה לנו ^^
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:43 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ליבי\אנבת'
כינוי:אנבת' צייס -בת אתנה 1 האם אני מבטיח\ה להיות פעיל\ה ולהילחם למען העברית: כמובן! באיזה צבע תרצו שנכתוב את השם והכינוי שלכם:אני אשמח שתכתבו את השם והכינוי שלי בצבע טורקיז'. הערות\הארות\שאלות\חרמשים:כיף שהקמתם את ממלכת העברית!!! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:49 AM
|
||
רשומה! נוספת לרשימה
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:54 AM
|
||||
מחר ה- 5\6 יהיה היום הולדת שלי!!!!!!!!
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:55 AM
|
||
![]() האם אני מבטיח/ה להיות פעיל/ה ולהילחם למען העברית:כן! אני לוחם השפה העברית! באיזה צבע תרצו שנכתוב את השם והכינוי שלכם: Aquamarine הערות/הארות/שאלות/חרמשים:איך זה שיש משהו שקשור לעברית ואני לא נמצא בו!? עכשיו אני כן^^ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:56 AM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום הולדת שמח! אך יש לכתוב יום ההולדת שלי, ולא היום הולדת שלי. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:00 AM
|
||||
אורטל כבר אמרה לך להפסיק עם הבולדים! זה ישןןןן -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:01 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי בולדים, אני מאוכזב ממכם
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:02 AM
|
||||||
א. זו הייתה ורד! ב. החתימה שלך מפוצצת בבולדים! ג. בולדים? ישן? אממ, לא. זה מכוער כשזה לא בבולד. ------- ליבי - מזל טוב! תרצי שנוסיף את האירוע ללוח השנה? רוונה - כל הכבוד! הוספתי לך מילה בעברית לבנק (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:03 AM
|
||||||||||
כן אני אשמח! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:05 AM
|
||||||
אהמאומרמישפוצץ אתהנו"דהקודםעםבולדיםאהמ -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:06 AM
|
||||||||||
האירוע נוסף :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |