![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עין ומשובב נפש!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:42 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הא
יאללה הבטחתי לישון מוקדםםם לילט 33> -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:43 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם לא היה לי מה לעשות עם זה הייתי קונה אבל זה לא ממש שווה את זה וביינתים אני צריך עוד לקנות דברים ---------------------- לא אומר לי כלום, לא משנה עזבי ידעת איכשהו וזהו ------------------------ נראה לי עדיין כתוב שם שאת צריכה תרומות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:44 PM
|
||
וואוו
יומיים ברצף!! שיא עולמי נשבר כרגע............ -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:45 PM
|
||
מה יומיים?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 23:58 PM
|
||
שהיא הולכת לישון מוקדם!!
או בעצם, הולכת לישון בכלל....!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 00:02 AM
|
||
וואו! מוקדם!
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 00:12 AM
|
||
מאד מוקדם עכשיו!!
באמת!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 00:13 AM
|
||
מצטער אבל אני נוהג לקום לפני 9 בבוקר אז בקרוב אני אאלץ לנטוש
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 00:18 AM
|
||
אתה נוהג לקום בשעות מאד מחרידות!!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 00:36 AM
|
||
צריך תפילה מתישהו אהם אני דתי אהם אני בן
למה אני עוד פה? לילט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 05:46 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אחת זו שעה מוקדמת מירי!
אגב, אני רואה שסיננת את הציטוטים בחתימה שלך, ושלי עדיין שם ;) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 07:40 AM
|
||
רגע את הולכת לישון בארבע וקמה בשבע?
מה עובר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 08:11 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
מילה בלועזית: סלנג
מילה בעברית: בעתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 08:12 AM
|
||||||
ליתר דיוק אני לא הולכת לישון המ כן
המילים בעברית שולטות. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |