![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:24 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו תודה לאל, סוף סוף מישהו שלא אומר ניוט סלמנדרה. זה הורג אותי. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:25 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שיגידו סלמנדרה
מי רואה סרטים בעברית -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:27 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני! אבל בספר לימוד הקטן והחמוד ההוא של חיות הפלא והיכן למצוא אותן קוראים לו סלמנדרה. תרגום עלוב. -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:28 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו
זה סבבה שמתרגמים אבל אני פשוט לא רואה סרטים בעברית -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:35 AM
|
||
זה לא הסרטים זה התחיל דווקא בספרים
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:36 AM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו ממלכת עברית- מדוע חלקכם משתמשים במילים משפות אחרות (למשל, סבבה), חלקכם לא משתמשים בסימני פיסוק וחלקכם משתמשים בסלנג?
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:38 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אם כל מה שנעשה פה יהיה שיעור עברית לא יהיה לזה תוכן
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:39 AM
|
||||
אני ספציפית - מדברת עברית זכה לגמרי 🤷🏼♀️ אני די בקשר עם האקדמיה ללשון ומתריע לי על כל חידוש שלהם אבל עם זאת אני גם משלבת מילים משפות אחרות, כי אני יודעת הרבה שפות ומה לעשות זה לפעמים משתלב לי 😬 -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:45 AM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יהיה פה שיעור עברית, אלא הודעות הכתובות בעברית זכה. עברית היא שפת האם של רובנו, ואני לא מוצאת סיבה לכך שתוכן ההודעות יפגע בעקבות שימוש בעברית זכה. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:46 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל את שמה יותר דגש על איך שכתוב ופחות על מה שכתוב
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:48 AM
|
||||||
לא בהכרח אם היא שפת האם שלי זה אומר שאני יכולה לדבר רק בה אני דוברת עוד הרבה שפות יחסית, לא ברמה של העברית אבל מדברת בהן הרבה ולכן זה מערבב לי את המילים באופן לא רצוני. אם אני מדברת עכשיו בטלפון עם סבתא שלי בערבית, מן הסתם שאחרי השיחה אני אשלב מילים בערבית, שוונג -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:50 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבקש להמיר את מה שיש לי בבנק המשפחה לחרמשים
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:50 AM
|
||||||||
כמה שפות את יודעת לדבר? -------------------- אלה אחת
|||||||
|
פורסם ב: May 7 2020, 09:51 AM
|
||||||||||
כולל עברית, שבע שפות -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 7 2020, 10:04 AM
|
||||||
אני חושבת שלא הסברתי את עצמי כראוי- אני לא מצפה שלא תשלבו מילים משפות אחרות (גם אני לפעמים כותבת את המילה "וואו"), אך לעיתים המילים האלו "משתלטות" על הכתוב בעברית (אני מקווה שהבנתם/הבנתן למה אני מתכוונת). -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |