![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (69) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2020, 22:04 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לצערי אני אצטרך לכתוב את זה שוב משום שאני לא מוצאת את הציטוט הזה כי אני גם לא זוכרת באיזו משפחה הוא היה בכלל.
"יא" זו מילת פנייה בערבית. כידוע, מילים רבות מהשפה הערבית נכנסו לסלנג בשפה העברית, כמו סבבה, אחלה וכדומה. לכן ניתן להשתמש במילה "יא" כי היא נכללת במונחי סלנג. היא נכתבת ככה ולא "יחתיכת" למשל, כי "יא" היא פשוט מילה בפני עצמה, התרגום שלה מערבית לעברית הוא בדיוק האותיות יא ואליף, שהן יוד ואלף. מקווה שהבהרתי את הנקודה :) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2020, 22:16 PM
|
||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה נחמד- מחבבים אותי! :) דרך אגב, זה הציטוט שלך:
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 13 2020, 22:22 PM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נמאס לי ממך את מהממת מדי זהו ברוכה הבאה למועדון האחים של ריילי! צירפתי אותך. את גם אחותי מעכשיו. תהני. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 13 2020, 22:28 PM
|
||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם ניתן לי הכבוד להיות אחותה של ריילי? כנראה שכן... כל הכבוד לי! תודה רבה! -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 13 2020, 22:29 PM
|
||||||||||
ווהו! ברוכה הבאה ![]() -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 13 2020, 23:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע
אבל את רוח רפאים את לא יכולה למלא טופסי אימוץ! לפיכך,אינך יכולה לאמץ אותה כאחותך^^ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 06:35 AM
|
||
נראה לי שמישהו פה מקנא.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 09:46 AM
|
||||
המממ אני לא נוב ואני בן אני לא חושב שאני מקנא בה כל כך...(במיוחד אם היא אחות שלך...) סתם,הכל ברוח טובה,כן? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 14 2020, 09:52 AM
|
||||||
יאללה יאללה קנאי ותתחיל לשים רווחים אחרי פסיקים לפני שאני אתחרפן -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 14 2020, 13:02 PM
|
||||||||
מואההה גרמי את כרגע אימצת לי אחות בלי לשאול אותי קודם?? באיזה קטע?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 14 2020, 13:51 PM
|
||
יש לי הרבה אחים!
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 15:58 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה להידחף אז הממ הידעתם שנו זה ברוסית? אתם ידעתם. אני סתם משעממת. -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 14 2020, 18:18 PM
|
||
היייי
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 18:56 PM
|
||
שלום ריילי. מה שלומך?
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2020, 19:28 PM
|
||||||||
מה עשיתי,זה לא שעשיתי את זה,כלומר לא לרווח אחרי פסיקים. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |