![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 07:46 AM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכל הצימחונים ולטיבעונים!! כאן זה המקום בשבילכם!! אז מי אנחנו? אנחנו 2 מנהלות, אני(ליאור) ומיה(Mia😍😍😍) שתינו צימחוניות אני כבר כמעט 5 שנים ומיה מגיל חמש. אז מה יהיה במשפחה הזאת? יהיו פעילויות, דיונים, וכיף! וכמובן שיש גם בנק! מי שמשתתף בפעילויות מקבל 20 חרמשים. מי שמציע לאחת מאיתנו לעשות פעילות ואיזה פעילות, מקבל 27 חרמשים! ואם לא קיבלתם, סימן שאין לנו מספיק אז אנחנו נרשום אתכם ואת כמות הכסף שתקבלו בהמשך. אז איך נרשמים? זה פשוט מאוד. רק תמלאו את הטופס הבא:
חוקי המשפחה- 1- גם החוקים הגלובלאיים חלים גם פה. 2- להיות צימחוני או טבעוני 3- להנות 4- להיות פעילים. הבנק- ליאור(אני)- מיה(המנהלת השנייה)- ליבי- לאור- יובל- ריילי- רוונה- טליה- פרסי- יונתן- מיקה- ליאור- נעמי- רשומים- ליבי-צמחונית לאור-צימחונית יובל-צימחונית ריילי-טבעונית רוונה-צימחונית פרסי-טבעוני טליה-צימחונית מיקה-צמחונית יונתן-טבעוני ליאור-צימחונית נעמי- טבעונית טוב אז למה אתם מחכים? לוח מודעות: אין שום דבר [SIZE=14]הימנון- צימחונים טבעונים אותנו לא מעריכים! לנו לפנים דוחפים בשרים! צמחונים טבעונים אנחנו מתאחדים! ולנו לפנים לא ידחפו בשרים! צמחונים טבעונים אנחנו לא חסרי אונים! צימחונים טבעונים אנחנו שונים! צימחונים טבעונים בואו נתאחד ולא ניכחד! צימחונים טבעונים שמחיים מהחיים! אף אחד לא נשאר לבד, כי אנחנו ע"מ מאוחד! צימחונים טבעונים את החיות לא הורגים! הם חמודים,נחמדים כי כולם שווים[SIZE=14] -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 07:56 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:ליבי\אנבת'
כינוי: אנבת' צייס -בת אתנה 1 כמה אני השתתף: מלא...... אני צימחוני או טיבעוני:צימחוני - כמה שנים אני צימחוני או טיבעוני:אני צימחונית שנה כי התחלתי בהדרגה וכי נמאס לי לאכול בשר בלי לחשוב מה עברה התרנגולת כדי להיות על הצלחת....... -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 07:57 AM
|
||
אני רושמת אותך עכשיו!
ברוכה הבאה! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:03 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שאני לא רשומה אבל יש לי שאלה.. כדי לי להיות צמחונית, כי אני ממש רוצה ויודעת שההורים לא ירשו לי
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:04 AM
|
||
תנסי לשכנע אותם, תתחילי לאכול דברים צימחוניים תאכלי טבעול, ותאכלי עדשים.
זה ברזל. אה ופעם בשנה תעשי בדיקת דם כדי שיראו אם יש לך מספיק ברזל. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:06 AM
|
||
עכשיו אני לא כל כך רוצה.
כי ההורים שלי יצרחו אליי שהם חייבים לקנות לי את האוכל הזה.. חוץ מזה תודה על זה. ביי (: -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:07 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייי!!!!!
אני המנהלת השנייה. מה קורה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:07 AM
|
||
שתיהיה צימחונית, תירשמי לפה.
וצימחונים יכולים לאכול פעם ב3 חודשים בשר... שתרצי ליהיות צימחונית תירשמי ביי! למיה- יש לנו כבר רשומה מה קורה?? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:31 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי- לאור, בצד
כמה אני אשתתף- כמה שאני יכולה אני צימחוני או טבעוני- צימחונית כמה שנים אני צימחוני או טבעוני- 4 וחצי שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:33 AM
|
||
רשומה!!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:44 AM
|
||
שם+כינוי יובל+yuvaljini
כמה אני אשתתף- הרבה אני צימחוני או טבעוני- צמחוני כמה שנים אני צימחוני או טבעוני- דקה (מיה שיכנעה אותי) -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:44 AM
|
||
אני רושמת אותך עכשיו!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:46 AM
|
||
מקווה שאצליח להיות צמחונית (:
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר היומולדת שלי!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מתחילים דיון!
הדיון על.... הסיבה שהפכתם לצימחונים/טבעונים ליובל- בהצלחה!! לליבי- מזל טוב!! ליבי, מה הסיבה שהפכת לצימחונית? -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |