![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:58 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי
הן סתומות לגמרי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מוגל |
קוראים לי גם ליאור אבל זה יהיה קשה בגלל שגם לליאור קוראים ליאור. והשם השני שלי הוא לאור אז... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון סבתא ג'ינג'ר בואו נשתוק אנחנו ב10.... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:59 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מוגל |
אנחנו בתשע.
תקפידו לא לכתוב הרבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
למה נראה לך יא קשישה (צחוק צחוק שפן שפן והיא מאמינה ריילי) -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:00 AM
|
||||||||||
שקט יא צוציקית -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:01 AM
|
||||||||||||
זוט עני צוציקיט לגמרא נחון?. מי שהאמין אין לו הומור הוא התנפץ סורי.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:02 AM
|
||
![]() מוגל |
אני מתאפקת שלא לתקן אותך למרות שזה בכוונה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:02 AM
|
||
מי שהאמין אין לו הומור הוא התנפץ סורי..
למה שנריב היא המשתמשת האהובה אליי בפעם האלף! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:03 AM
|
||
![]() מוגל |
לא האמנתי זה פשוט משגע!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:04 AM
|
||
אה זה? סבתא ג'ינג'ר תני לה לשתות שייק ג'ינג'ר........
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:04 AM
|
||
תשתגעו חבריא
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
תשתקו!!
אם תעברו את דף עשר יהיה פעילות נוספת רק בדף 30 ואם אתם שואלים את עצמכם איך אני יודעת אז ליאור היא החברה הכי טובה שלי והיא סיפרה לי וככה ידעתי על הפעילות שתיהיה בדף עשר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:05 AM
|
||
נראה לי שעכשיו נגיע אז שקט.
תנו לכם וזה היה כבר עשר -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |