![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:05 AM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי, ויש לי מתכון להמבורגר שעועית שחורה ופטריות:
המרכיבים (6-8 קציצות): 1. 240 גרם שעועית שחורה מבושלת (או 1 קופסת שימורים של שעועית שחורה, מסוננת מנוזלים ושטופה). 2. 1/2 כוס אגוזי מלך. 3. מעט שמן לטיגון. 4. 1 בצל, קלוף וקצוץ. 5. 1 חבילת פטריות שמפיניון קצוצות. 6. 1 כף רוטב ברביקיו. 7. 1 כף רסק עגבניות. 8. 1/2 כפית כמון. 9. 1/2 כפית מלח. 10. 1/4 כפית פלפל שחור. 11. קורט אגוז מוסקט. 12. 4 כפות שיבולת שועל דקה. 13. 2 כפות פירורי לחם (או יותר, לפי הצורך). 14. 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק. אופן ההכנה: 1. שמים בקערת מעבד המזון את השעועית והאגוזים, ומעבדים למרקם אחיד. לאחר מכן, מעבירים לקערה. 2. מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הבצל לריכוך קל. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הברביקיו, ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים. מצננים קלות. 3. מעבירים את תבשיל הפטריות לקערת השעועית. מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, שיבולת השועל, פירורי הלחם והפטרוזיליה, ומערבבים היטב לעיסה אחידה ויציבה. אם צריך, מוסיפים עוד פירורי לחם. 4. יוצרים מהעיסה קציצות בגודל הרצוי (מומלץ להיעזר ברינג). 5. מחממים מחבת פסים, ומטגנים עליה את הקציצות משני הצדדים עד שנראים עליהן סימני צריבה. מגישים בלחמניית המבורגר, בתוספת ירקות ורטבים. בתיאבון! מתכון מצוין, כדאי לכן לנסות. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:06 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגענו שיט
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:07 AM
|
||
![]() מוגל |
מעכשיו לא לכתוב!!
הפעילות תכף תתחיל!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:15 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אז זאת הפעילות:
לכל אחד יש שתי חידות אימוג׳ים, ומי שפותר אותן מקבל 20 חרמשים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:15 AM
|
||
אוקיי קול
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:16 AM
|
||
כן.
טוב אני מחכה לליאור. ליאור תגיבי אם את פה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:17 AM
|
||
![]() מוגל |
אני פה!!
וסיכמנו שקוראים לי לאור בגלל ליאור השנייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:19 AM
|
||
נונו
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:19 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע
עכשיו בלבלתם אותי לגמרי עם כל הליאורים והליאוריות -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:20 AM
|
||
מי זו ליאוררררררררררררררררררררררררררר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:22 AM
|
||
כן.
טוב, קדימה: חידה ליובל: 👁👁🥩🤮🐓 חידה לליבי: 🥬👌🏻🚫🐓🐄🐖 חידה לרוונה: 👱🏻♀👩🏾🦱👩🏻❌😋🥩😋🐓🐖🐄 קדימה! לאור עושה לשאר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:22 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג בלבלתם אותי לגמרי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:23 AM
|
||||
יש ליאור הבן, ליאור הבת, ועוד ליאור הבת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:23 AM
|
||||||
ומי זה מי Blue unicorn -ליאור הבן השאר..? -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:24 AM
|
||
![]() מוגל |
כל אחת עושה לחצי.
החידה של ריילי-⚫<🧮 החידה של האפלפאפית-🌄🌳🌴🐨🐇 עוד חידה לריילי-🌭🍔🍖🍗🥩🙅 עוד חידה להאפלפאפית- 😿🙀🥫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |