![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:49 AM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפכתי לצימחונית בגלל שאני לא יכולה להיסתכל על הצלחת בלי לראות מה החיה הזאת עברה וגם בגלל שבהתחלה קיבלתי בשר מעושן גועל נפש וגם בגלל שקיבלתי עוף עם ציפורן........ -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:52 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבינה אותך.
לי יש כמה סיבות- בן דוד של חברה שלי הראה לי סרטוני שחיטות. שהיינו באילת, הראו סרטון על פרה והיה שם תמונה של חלקי הפרה ואיך שוחטים אותה. זו התעללות -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:55 AM
|
||
![]() מוגל |
אני הפכתי לצימחונית בגלל התעללות
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:56 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפכתי לצמחונית כדי להרגיש יותר טוב. אני פוחד מהתחממות גלובלית ומאוד תומכת בילדה השוודית הזאת.. (איך קוראים לה?) גארטה?. וגם זה נשמע יותר בריא -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:56 AM
|
||
למישהו יש רעיון לפעילות?
מזכירה שמי שנותן רעיון לפעילות מקבל 27 חרמשים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 08:58 AM
|
||||
אולי פעילות שכותבים מתכונים צמחוניים? מי שאפילו יכין מתכון "ינצח" ? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:01 AM
|
||
הפעילו הראשונה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הסבר- כל אחד יכתוב מתכון להמבורגר צימחוני. המתכון הכי טוב יזכה ב30 חרמשים במקום 20. בנוסף יובל מקבל 27 חרמשים על הרעיון. ולא לשכוח לאחל לליבי מזל טוב מחר! מי מתחיל? יאללה קדימה!! הפעילות נסגרת מחר -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:05 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אחזור אחרי בית הילדים מסתיים ב-16:00
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:13 AM
|
||
הינה מתכון מהבית התעקתי ולקח לי שעות:
שקשוקה טבעונית: מצרכים: חצי כוס קמח פולנטה כוס וחצי ציר ירקות או מים חצי כוס חלב צמחי ללא סוכר (סויה, שקדים וכדומה) מעט מלח פלפל שחור גרוס 1-2 כפות שמן זית לרוטב:2 כפות שמן זית 3 שיני שום, קצוצות חצי פלפל חריף ירוק או אדום, פרוס (אפשר להיפטר מהגרעינים) 10 עגבניות גדולות ובשלות, רצוי מקולפות, חתוכות לקוביות 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה חצי כפית פפריקה חריפה חצי כפית כמון רבע כפית פפריקה מעושנת (לא חובה אבל מאוד מוסיף) מלח פלפל שחור גרוס . הכנה: 1. מתחילים בהכנת הפולנטה: מביאים לרתיחה ציר, חלב צמחי, מלח ופלפל בסיר בינוני. כשהנוזלים רותחים מזלפים פנימה את הפולנטה תוך כדי טריפה נמרצת, למניעת גושים. מנמיכים מעט את הלהבה וממשיכים לבחוש מדי פעם בכף עץ במשך 5-10 דקות, עד שהפולנטה מסמיכה ונפרדת בקלות מדופנות הסיר. 2. מוסיפים לפולנטה שמן זית, בוחשים היטב ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחידה בעובי 1-2 ס"מ. מניחים לפולנטה להתקרר ולהתגבש. 3. מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל להבה בינונית-גבוהה ומטגנים מעט את השום והפלפל החריף תוך כדי ערבוב (זהירות, לא לחרוך!). מוסיפים את העגבניות עם הנוזלים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה. 4.מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. אם הרוטב מסמיך מאוד אפשר להוסיף מים. טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול. 5. בינתיים קורצים מהפולנטה שהתגבשה עיגולים בעזרת כוס קטנה או קורצן בקוטר 4-5 ס"מ. 6.מלהיטים מחבת נון-סטיק (אפשר לשמן אותה מעט) וצורבים את עיגולי הפולנטה משני הצדדים להזהבה קלה. 7.מניחים את עיגולי הפולנטה בתוך הרוטב, מפזרים על כל עיגול מעט מלח הודי שחור ומפזרים פטרוזיליה קצוצה. מגישים חם. לקח לי שנה. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:13 AM
|
||
בגלל שאף אחד לא מתחיל אז אני אתחיל-
מצרכים- ביצה, פירורי לחם, פיתה, קמח, שמן, גבינה, עדשים שחורות, אורז לבן. אופן ההכנה- מערבבים את העדשים האורז והגבינה עד מרקם אחיד. טובלים את הגוש בתוך הקמח, אחר כך בתוך הביצה ולבסוף בפירורי לחם. שמים את השמן במחבת עד שיהיה תיגון עמוק. שמים את המבורגר שיש בתוך השמן ומחכים 5 דקות. אחר כך הופכים את המבורגר ומחכים עוד 5 דקות. מוציאים את המבורגר ושמים אותו על נייר, אחרי שזה מתקרר קצת מניחים אותו בתוך הפיתהה וזהו! מוכן! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:14 AM
|
||
אוי לא ראיתי שצריך המבורגר...
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:14 AM
|
||
שיניתי לפני חצי שעה
כל מי שרואה את זה והוא צימחוני או טבעוני והוא לא רשום, שירשם!!!!! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:15 AM
|
||
כי כתבתי תוך כדי,
לא אכתוב להמבורגר. אוף אין לי כוח חחחחח -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:16 AM
|
||||
זה בסדר -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:19 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גרמיונה/ריילי, בצד
כמה אני אשתתף: אשתדל :) אני צימחוני או טבעוני: טבעונית כמה שנים אני צימחוני או טבעוני: טבעונית שנתיים, צמחונית לא זוכרת -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |