![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:36 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע היא בתהליך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
|
קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחממות גלובלית? -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו? (הוא נגד צמחונות) -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:37 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בראבו הרווחת את הכפיים המפורסמות של ריילי. קחי: 👏🏻👏🏻 -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||
![]() מוגל |
קרוב
רמז- מה קורה איפה שהקואלות נמצאות? ריילי וטליה אתן רוצות תשובות? רק לשאלה אחת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||
לא נכון! יובל רצתה לעשות את השינוי ואני הסברתי לה איך להתמודד איתו נכון, זה הכל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:38 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע
מה הולך פה סורי איבדתי אתכם אין לי מושג איך קוראים לכל אחד -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:38 AM
|
||||||||||
חחחחח אבל לא... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:39 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קוקה והג'ינג'ית שולה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:40 AM
|
||
![]() מוגל |
ריילי וטליה רוצות תשובה לאחד מהשאלות?
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:41 AM
|
||
לי רואים מיה, לזאת עם התמונה של הסנייפ קוראים ליאור אבל אנחנו נקרא לה לאור, לזאת עם התמונה של הרמיוני
קוראים ליאור, להפלפאפית קוראים טליה, לך קוראים ריילי, ליובלג'יני קוראים יובל,להוזלי הגדול קוראים שי, לרוזנטל קוראים רוזנטל, לאני רייבינקלו קוראים רוונה, לדניאלוש קוראים דניאלה, ו... זה הכל נראה לי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:42 AM
|
||
*אחותי נכנסת לחדר*
אחותי: יובל אני אוהבת אותך (היא בת 5) אני: הוווווווווווווווווווווווו *אחותי נושכת אותי* אני: אוווווווווווו תפסיקי יא פוץ תחת! -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:42 AM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה תשובה?
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:43 AM
|
||||||
שקט! שלא תעזי לקרוא לי ג'ינג'ית! ככה: לי קוראים מיה, וליובל הזאת קוראים מעצבנתמומחית, ברור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 11:43 AM
|
||||
סליחה..\מותר לכתוב פוץ ***? -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |