![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה ענקי ובנתיים אי אפשר אתקן את זה מחר!!!
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:18 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
אבל איך שמים בכלל תמונה בחתימה? לי זה אף פעם לא עובד.. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:23 PM
|
||||
עוד בדיקה ואסביר אחר כך: ![]() ![]() ![]() -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:29 PM
|
||
יובל זה עובד
תסבירי מתי שתוכלי -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:32 PM
|
||||
![]() ככה זה מעולה!! לעוד תצוגה: ![]() -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:34 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מכניסים את התמונה לחתימה?
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:36 PM
|
||
אוקיי,
נכנסים למטה לחתימה שלי, ואז יש לך די למעלה תמונה, את מעתיקה את הכתובת תמונה של התמונה הרצויה ומדביקה את הכתובת לשם. תלחצי על שמור וזהו. תגידו תודה שהשקעתי אליכם שעתיים מהחיים שלי -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אין לי מושג!!
יובל את יכולה להסביר? -------------------- עומר
|
|
|
||
למעלה הסבר
מי עשה את זה?.. יש פה תמונה למעלה ואז יש כתובת תמונה, אל תלחצו על העתק תמונה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:40 PM
|
||
הצלחתי!!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:41 PM
|
||
יופי כל הכבוד!!
וואי גם לאור עשתה! -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:44 PM
|
||
![]() מוגל |
גם אני הצלחתי
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:45 PM
|
||
רואים (:
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:47 PM
|
||
שמישהו יגיד לכולם לשים את הלוגו בחתימה.
אני אגיד למיה ולריילי -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 16:49 PM
|
||
אין לי כוח אני מתה..
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |