![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 20:32 PM
|
||
|
life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתחברו כבר!!
ליבי מה שלומך? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני רואה הישרדות כרגע...
.. הכל בסדר..... ואת? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:12 PM
|
||
|
מי הכי טוב בנתיים?
ובת כמה את? -------------------- עומר
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:15 PM
|
||||||
הקבוצה האדומה הכי טובה עד עכשיו..... ומחר אני בת 10 בדיוק!!!!!! בת כמה את? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:16 PM
|
||
|
הייתי 11 ב22 למרץ
תסתכלי בהודעה הראשונה בעמוד הראשון -------------------- עומר
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:21 PM
|
||||
איזו חיה את הכי אוהבת?
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 21:22 PM
|
||
|
כלב
בואי נעשה את זה בינשופים כי פה זה נחשב כספאם(נראה ללי) -------------------- עומר
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 23:17 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!!🥳🥳🥳🥳 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 23:22 PM
|
||
|
מזל טוב ליבי!!!!
-------------------- עומר
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 23:22 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב :)
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 23:26 PM
|
||
|
הודעה-
אני ומיה עושות לכל מי שיש יומולדת והוא רשום איזה שהיא פעילות... אם אתם רוצים תרשמו את התאריך -------------------- עומר
|
|
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 00:37 AM
|
||||||
אממ אני יודעת שאני לא רשומה פה, וההודעה הזאת בעיקרון נחשבת כספאם, אבל זה תפס לי את העין והייתי חייבת לברר את זה, מה זה נקרה שמותר לצימחונים לאכול בשר פעם בשלושה חודשים? על מי הם עובדים כאילו? (לא באה לפגוע באף אחד- אלא באמת להבין!), כאילו, אם אתה צמחוני מבחירה, שזו האידאולוגיה שלך- באיזה קטע אתה בא אחת לשלושה חודשים וסותר את מה שאתה מאמין בו? זה כמו שיהודי יאמין בה' אבל אחת לשלושה חודשים יעבוד ע"ז (בלי להשוות כמובן אבל העיקרון...)
אני לא יודעת למה את מתכוונת אבל בעיקרון אין כזה דבר ספאם במשפחה אלא אם כן: א. לא רשומים במשפחה (כמו מה שאני עושה עכשיו:) ב. המשפחה עברה את עמוד 100....... וזהו נראלי.. בכל מקרה- בהצלחה לכם!!!!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 00:55 AM
|
||||||||
|
לכאלה שהפכו להיות צימחונים ברגע, וקשה להם לא לאכול בשר. כאילו השנה הראשונה הכי קשה, במיוחד אם יש לך כיתה כמו שלי(דוחפים לי בשר לפרצוף) -------------------- עומר
|||||||
|
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 00:57 AM
|
||||||||||
מסתבר שהם הפכו לצמחוניים מידיעה ומרצון לא? אז קשה להם לאכול בשר? אם כבר אני חושבת שלהפך, קשה להם כל פעם שהם כן אוכלים בשר. ממחשבה על התרנגולות והפרות את יודעת..... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:00 AM
|
||||||||||
|
נגיד יש אנשים שהופכים להיות צימחונים בהדרגה, ויש כאלו שלא ואז יותר קשה להם במיוחד אם אין עוד מישהו צימחוני במשפחה. -------------------- עומר
|||||||||
|
|
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |