![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:32 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי זה ציקי מציקי?
כמה שעות יש לכם? לי 5😶😶 ליבי את מחוברת!!! מזל טוב!!! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:34 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה הייתי בלדלג על השיעורים המקוונים.......
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:35 AM
|
||
ראית את הינשוף ששלחתי לך ב12 וחמישים?
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:35 AM
|
||||
כן ראיתי.....
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:37 AM
|
||
ועכשיו יש הודעה!
אני ומיה עושות פעילות קטנה לכבוד היום הולדת שלך. אם את מתקשה את מתיעצת במי שמחובר. הפעילות תתפרסם בהמשך -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:39 AM
|
||||||
אוקיי כל יום מהשעה 10:55 אני לא באמת מחוברת רק בשעה 16:00 אני מחוברת -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתיים? כי יש לנו מלא למידה עצמאית.. את לא יודעת?!. מה זה את לא היית חברה שלי חחחחחחח. זה הוא סיפור על ציקי מציקי.. יום אחד ציקי נכנסה לכיתה והחליפה את אחת המורות האהובות אליי נבר בר. היא חושבת שאני התלמידה הכי טובה שלה באנגלית..... אז ציקי החליפה אותה ואני לא עשיתי כלום חוץ מלהתעסק בעיפרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן "מה זה תשתקי!!" אומרת ציקי אני עושה לה 🤷♀️ והיא כועסת. עוד פעם ואני עושה לה 🤷♀️. והיא אומרת: עוד פעם אחת!!!". אז שתקתי וישבתי במקום ואז שוב. היא גררה אותי נתנה לי מכה ודחפה אותי בגב "תודי!!". "🤷♀️" שוב... ואז אני טום בוי שכמותי החברים שלי (רק שגיא,איתי וטל) צעקו אלייה... ואז היא הוציאה אותי מהכיתה ולא התייחסה אליי (כמובן שבכיתי) וסייעות לא התייחסו אליי... בסוף היא אמרה שהיא לא רוצה לראות אותי ואז אמרתי לגלית (המחנכת שלי) והיא לא עשתה עם זה כלום!!. ואז כסיימנו את הלימודים סיפרתי להורים.. וזה היה היום הולדת של אחותי!! אז הלכנו למסעדה ופגשנו במקרה את איתי שאמא שלי שאלה אותו עם זה נכון כי היא לא האמינה לי. הוא אמר שכן.. התעללות בתלמיד שלא עושים בזה כלום! -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אין בעיה
במילא מיה עדיין לא מחוברת -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:41 AM
|
||||
ברור. היא קצת השתנתה בקטע הזה... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:44 AM
|
||
למרות שבשלוש לפנות בוקר שלחנו אחת לשנייה ינשופים
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:44 AM
|
||||
לגלות לכם משהו מוזר אף פעם לא חגגו לי יום הולדת עם חברות ולאחותי עשו עם חברות פעם 1 ולאח שלי 2 עם חברים זה כל כך לא פייר.......
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:45 AM
|
||
אוף אתם לא מתייחסים לציקי מציקי?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:46 AM
|
||||||||
זה סיפור אמיתי? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:47 AM
|
||
מה?!?!??!
במילא עכשיו אי אפשר לעשות אז את תרגישי שווה לליבי*. ליובל- היה לנו מורה למדעים שקילל אותנו שבר לנו את הדלת, הוציא אותי מהכיתה רק בגלל שפיהקתי ואז שאמרנו להורים הוא בא לשיחה עם המנהלת, ועשה את עצמו מצטער. יש לנו גם מורה למתמטאיכסה שהקול הרגיל שלה הוא צעקה, כולם בטוחים שהיא חייזר בת 10000 -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:49 AM
|
||||||||
כן!.. אני יכולה אפילו לשלוח לכן תמונה שלה חחחחחחחח -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |