![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:51 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יובל אני צריכה לשים את הלוגו של משפחת הקווידיץ?
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:51 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא חייבת (:
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:52 AM
|
||
אבל אני שחקנית מחליפה וקריינית מחליפה למחליפה
זה נשמע ממש מוזר -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:53 AM
|
||
חח. היום את לא קריינית....
אבל שכחתי להגיד.. אני עוסקת באומנות 8 שנים.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:54 AM
|
||||
אני 6 שנים. איפה את מציירת? על דפים או באייפד או בטלפון? אני אייפד וקצת דפים -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 07:56 AM
|
||||||
אני בעיקרון מציירת יותר בדף (:.. אני יודעת לצייר פרצוף. את רואה את הבשר בלוגו? ואת המטאטא ואת הסניצ'ים? אני ציירתי את זה לפני שנה באייפד נראה לי (: זה לוקח הרבה זמן... אז הדבקתי את זה לפה. את הבשר ציירתי להפגנה ): נ.ב. אני לא יודעת לעשות הבהרות ביקשתי ממישהו שטוב בזה -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:00 AM
|
||
איפה את מעצבת את הלוגואים?
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:01 AM
|
||||
לא זוכרת.. זה כנראה בעריכת תלת מימד.., יש פורום עריכה ועיצוב ומי שרוצה לוגו אשמח לעשות לו (: אני לא רואה איפה אפשר אוףףף -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:02 AM
|
||
אני היחידה שפרפקציוניסטית?
אני כרגע סובלת פה. יש לי 399 חרמשים. זה לא מספר עגול!!!!. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:03 AM
|
||||
בסדר -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:03 AM
|
||
תודה יובל
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:04 AM
|
||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:05 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הלך פה
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:06 AM
|
||||
תרמתי לה חרמש, ויש יום הולדת לליבי -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:06 AM
|
||
פעם היה לי 999 חרמשים ואף אחד לא תרם לי עוד חרמש אז תרמתי 99 ללאור.
לריילי- יש הימנון, יש לנו לוגו, יש יומולדת לליבי, אני פרפקציוניסטית ויובל תרמה לי חרמש בגלל שהיה לי 399 חרמשים וזה לא מספר עגול וזה שיגע אותי -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |