![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:47 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באסוש אני גמרתי לילמוד ממזמן........
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:48 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההההההההההההההה
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:49 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו בזום היא אומרת לנו שחובה מיקרופון ומצלמה פתוחים ואז שיש רעש היא צועקת למה אנחנו לא על מיוט, כותבת לנו הערה, וצורחת כמו משוגעת
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:50 AM
|
||
אני שומעת פוקר פייס! ממש לא אני כשעאני מתחכמת ומתעצבנת!.
חחחח. ככה אני בכללי עם אנשים ששונאים אותי.. ירדן!!! -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:50 AM
|
||||
לי אין שיעורים בזום וגם יש לי בחירה.........
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:51 AM
|
||||
מהה??;?!!?!;?! את בבית ספר דמוקרטי? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:51 AM
|
||
למורה יעל *פוקר פייס*
למורה ציקי *פוקר פייס* לירדן מהכיתה *פוקר פייס* לאביתר *פוקר פייס!!!* -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:52 AM
|
||
ליבי את בבית ספר דמוקרטי?
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:54 AM
|
||
סליחה על החפירה אבל עכשיו אני שומעצת שיר על דרארי למרות שאני לא כל כך אוהבת את הקטע הזה..
Bad Romance!! -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:55 AM
|
||||||
לא אני בבית ספר שלא מאמינים לילדים לתת לכם דוגמא? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:55 AM
|
||
אוקיי?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:56 AM
|
||
כן
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:56 AM
|
||
סיימתייייי אמשיך מחר ):
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:57 AM
|
||
את מה סיימת?
את מתמטאיכסה? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:58 AM
|
||||
כן.. אומרת לתנך המשעמם. האמת שזה לא כל כך משעמם בכללי פשוט המורה חוזרת על אותו דבר כבר שלוש שנים -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |