![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 08:59 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוברת לגיאוגרפיה.
שיעמום. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:00 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק לי המורה מאמינה למשל זה קרה באמת "דורית יש לי בחילה..." "את במוזיקה או במחשבים?" "מוזיקה...." "בואי למחשבים."
כמה חודשים אחרי חברה שלי על המורה.... "אני לא מרגישה טוב..." "תתמודדי.." "אבל אני לא מרגישה טוב...." "תתמודדי!" חברה שלי מסכנה כנראה בגלל שהתעלפתי פעם אחת אז מאמינים לי....... -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:01 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם....
אני ממש עצובה ואסור להיות פה עצובים.. יש לי עוד 7 דקות שיעור עם ציקי בזום .. אתמול היא לא נ\התייחסה אליי. נראהה... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:03 AM
|
||
אתמול היה לנו "זומולדת" של ילדה מעצבנת מהכיתה והיא לבשה שימלה אחת מהמכוערות ואני וחברות שלי התכתבנו כל הזמן על השמלה המכוערת שלה ואז המורה אמרה לי עכשיו תורך לברך ואמרתי "השמלה שלך יפה"
אני מטומטמת מדי -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:04 AM
|
||
כן. חחחחחחחחחחחחחחחחח.
תאחלו לי בהצלחה אני תכף הולכת לציקי -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:05 AM
|
||
בהצלחה!!!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:05 AM
|
||
):
אני התגעגע אליכן... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:06 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חברה שגדולה ממני בשנה ויש לה מורה שהיא לא סובלת אותה ציפי......
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:09 AM
|
||
אוי.
ציפי וציקי? טוב הלכתי.. מקווה שלא תשים לב אליי נ.ב. היא אמורה שנה הבאה ללמד אותי באנגלית וההורים שלי רוצים לעשות לי מורה פרטי בבית ספר.. ביי! אבל אשאר מחוברת בלי לדבר -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:10 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די לחפור
בואו נסכם שהמורים שלי הכי מעצבנים וזהו. מיאוביי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 09:15 AM
|
||
מקווה שלא תשים לב אליי כי היא בודקת שמותת
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט תורי. יובל ל** (השם משפחה שלי לא קללה) נו הינה קראה לי. לא שמה לב מושלם. שמה לב והציאה אותי מהשיעור... -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 11:18 AM
|
||
הפעילות לליבי!!
🤑👍 🥳🥳👐 😷🙅 אם את מסתבכת בזה, את יכולה לבקש עזרה. (הכל ברכות) -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 11:37 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתנחמי בכך שאין גאוגרפיה מכיתה ז'. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 11:40 AM
|
||
ישש!!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 11:41 AM
|
||
בהחלט.
אבל מה שכן, יש של"ח זה יותר נורא -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |