![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 13:01 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם הייתה לי מורה שלא ידעה ש- 12=5+7. לאן התדרדרנו?
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 13:01 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לעשות
אנחנו חופרים צמחוניים לא סתם -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 13:06 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חפרנים צימחיים
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 16:40 PM
|
||||
![]() מוגל |
חחחח באמת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 16:46 PM
|
||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, היא הייתה המורה שלי בכיתה ב': כשהגשתי לה את שיעורי הבית היא אמרה לי שזו טעות. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:08 PM
|
||
מישהו יודע איפה ליבי?
יש פעילות שעשינו לה לכבוד היום הולדת. הנה הפעילות- 🤑👍 🥳🥳👐 😷🙅 אם את מסתבכת בזה, את יכולה לבקש עזרה ממי שמחובר ורשום (הכל ברכות) יאללה ליבי בהצלחה!! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:47 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כאילו ברכות סמיילים? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:47 PM
|
||
בידיוק
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:49 PM
|
||||
ואו זה ממש אבל ממש קשה......
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:50 PM
|
||
רמז לאחרון- הילדה הזאת עושה איקס.
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 17:53 PM
|
||||
זה מזכיר לי שיר ילדים של יומולדת......
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 18:00 PM
|
||
זה לא שיר.
רמז לחידה הראשונה- שזוכים בלוטו, מה אומרים? יש לך _ _ _ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 18:06 PM
|
||||||
מזל? -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 18:10 PM
|
||
כן כן כן!!
ומה זה 👍? זה מסמל הבנתי ועוד משהו _ _ _ -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 18:13 PM
|
||||
ואו רגע.......
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |