![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 09:57 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
حسنا ! זה אומר בסדר. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:00 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו כל מורה ככה. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:01 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מזכירה יש פעילות שתיסגר מחר! קדימה לעשות אותה! כל מי שעשה ולא קיבל חרמשים שיגיד לי ואני אוסיף את מספר הכסף או אליו או לבנק. קדימה תעשו!!!!! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:01 AM
|
||||||||
معنا أيضا (גם אצלנו) -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:02 AM
|
||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח וואי רואים שלקחת מגוגל טרנסלייט -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:02 AM
|
||||||||
היא כזה מדברת לטלפון, בסרטון, ואומרת: "איך כותבים שלום בערבית?" אף אחד לא עונה היא:" נכון מאוד! כיף חלאק!" -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:03 AM
|
||||||||||
אה זה מה שאתם לומדים אצלנו היא פשוט מדברת בערבית אין לי כוח לשמוע את זה כבר -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:04 AM
|
||||||||||||
בא לי לבכות. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:05 AM
|
||||||||
קדימה לעשות! אין לכם מה להפסיד. הוראות- לכתוב מתכון להמבורגר צימחוני/טבעוני(לא חייב המבורגר) וכל מי שמשתתף מקבל 20 חרמשים והמתכון הטוב ביותר יזכה בעוד 30 חרמשים אז קדימה צאו לדרך! -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:06 AM
|
||||||||||
א. אני לא מנצחת ב. אולי כן כי השקעתי תחיים -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:07 AM
|
||||||||||||
קיבלת את החרמשים? -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:08 AM
|
||||||
השאלה אם את יודעת לקרוא את זה לדעתי את תחזרי עכשיו לטרנסלייט לבדוק -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:08 AM
|
||||||||||||||
ברור (: איך אני חולה על השיר: sorry not sorry זה מזה שיר על רובי -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:09 AM
|
||
ריילי ורוונה, אתן עושות את הפעילות?
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:10 AM
|
||
רייבנקלו פה בלי לעשות כלום וזה מצחיק אותי בטירוף. סליחה.
בנות יש לי שאלהה. סושי זה בלי בשר נכון? או שכן.. -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |