![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:11 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליובל-
יש גם סושי צימחוני (מגעיל) סושי צימחוני אפשר למצוא בגפניקה והוא בל דג -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סושי זה עם בשר?
תענוווווווווווווווווווווווו -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:12 AM
|
||||
עניתי לך -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:13 AM
|
||
אז זה עם בשר חח?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:13 AM
|
||
יש סוגי סושי בלי בשר.
יש גם אנשים צימחונים שאומרים שדג זה לא בשר. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:14 AM
|
||
אז בסדר. אגיד לאימא שלי שאני לא רוצה סושי (אני מתחילה בהדרגה כזאת. אכלתי כבר השבוע בשר...)
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:16 AM
|
||
את יכולה לבקש ממנה סושי בלי דג(מגעיל)
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:16 AM
|
||
אנחנו אוכלים פיצה. ואני יודעת. אין בזה בשר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:17 AM
|
||
כיף לךךך!!!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:17 AM
|
||
טוב הלכתי משעמם. אחזור מאוחר יותר, ביי (:
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:22 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סושי זה לא עם בשר, זה עם דג
יש גם סושי ללא דגים דגים זה לא בשר, לכן כשמישהו אומר שהוא לא אוכל בשר זה אומר שהוא כן יכול לאכול דגים, אבל מי שאומר שהוא צמחוני בדרך כלל לא אוכל דגים. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:29 AM
|
||
יש אנחנו ב100 הודעות!!
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:29 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישששששש
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:32 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: טליה
כינוי: הפלפאפית כמה אני השתתף: הרבה אני צמחוני או טבעוני: צמחונית כמה שנים אני צמחוני או טבעוני: שנתיים. סבתא שלי טבעונית והיא די גררה אותי לזה. -------------------- היי|טליה| בת 12|נולדתי בשביל לישון|במבה נוגט זה מגעיל|קרמבו זה חלומי|יובל דיין מדהימה| תסגדו לג'וני דפ| מוזיקה זה החיים| ליצנים זה מפחיד|תינוקות זה קסם|מרשמלו שרוף זה טעים|מתמטיקה זה סבל|ביי
|
|
פורסם ב: May 5 2020, 10:34 AM
|
||
רשומה!!
ברוכה הצימחונה!! כל מי שקורא את זה והוא צימחוני או טבעוני והוא לא רשום, שירשם אגב- מיה התיבה שלך מלאה אם אתם לא צימחונים או טבעונים אין לכם מה לעשות פה. ואם אתם כן אז תירשמו כולל את כל מי שרואה את זה -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |