![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:14 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במהלך כל שנותיי הצעירות והמבוגרות בפורטל, מעולם לא הייתי במשפחה, ואם לא לפתוח משפחה עכשיו אז עדיף עכשיו מאשר אף פעם - ואם לא הפרטנר המושלם להקמת המשפחה שתשלוט באמפרייה הוא אריאל בכבודו ובעצמו . התנאי לקבלה, הוא שאין תנאי. אנחנו נקבל את כולם באהבה. ורק בשוחד! כי עושים משפחה באהבה, או לא עושים בכלל. מוזמנים לברך כל אחד בברכה, להביט אל התקווה, להגיב ולקבל חרמשים. תהיו פעילים, ותכירו אנשים! טופס הרשמה: שם + כינוי: גיל: למה מגיע לי להיות במשפחה: כמה חרמשים יש לי: המנון המשפחה ילדים ילדים, בואו בואו למשפחה, בואו למשפחה שתקבל את כולם באהבה, אם לא בטרחנות ובצורה עקשנית, אנחנו נראה לכולם מה זו חברות. כי במשפחה שלנו עובדים קשה, על כל חרמש עושים קפה, קפה זה טעים, כמו כאפה לפנים. המשפחה שלנו מיוחדת במינה, במשפחה שלנו מקבלים את כולם באהבה, המשפחה שלנו עושה כיף חיים, בעזרת הקורונה נהיים חברים. קורונה שלנו כה נחמד, וותיקים חדשים כל מה שבא ליד, נעשה שמח, נעביר חוויות כי במשפחה שלנו הכי כיף להיות רשומים: יחתיכת אפס rlaor-ליאור Tamsin - כריס king of the world - מירי Germi The Great - ריילי הוזלי הגדול - שי ליאו :) ella.weasley - אלה אנבת' צייס -בת אתנה 1 - ליבי rozental the fangirl - ניקס Blue Unicorn - ליאור הודעה זו נערכה ע"י חשה משמעית ב May 6 2020, 15:40 PM -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:17 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך נרשמים?????
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:21 AM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק שלחתי טופס. ![]() -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:24 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: כריס, טמזין באנגלית
גיל: בית אבות מה זה משנה למה מגיע לי להיות במשפחה: אני אעשה איתכם עוד כינויים משותפים כמה חרמשים יש לי: יותר ממיליון בזכות אריאל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:24 AM
|
||
שם + כינוי: ליאור, בצד
גיל:11 למה מגיע לי להיות במשפחה: כדי להכיר עוד אנשים ובשביל הכיף כמה חרמשים יש לי: 398 -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:25 AM
|
||
רשומים.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:26 AM
|
||
יששששששש
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:27 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:מירי, בצד כי הוא אמור להשתנות:)
גיל: חופרים!! חחח 14 וחצי למה מגיע לי להיות במשפחה: כייי, למה לא בעצם? כמה חרמשים יש לי: יותר מ20000 תודות לכריס אב זה ירד על כינוי וישאר לי חרמש אז... הכל טוב! נ.ב. לאורטל אסור להרשם למשפחה הזאת- יש לה יותר משני מיליארד חרמשים -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:31 AM
|
||||
you're in -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:35 AM
|
||||||
יוהו טנקס3> -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:37 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עם כל הכבוד להתקדמות שלכם בהודעות יש פה זקנים בבית אבות סיעודי אנחנו גריאטריים אפשר יותר לאט להתקדם תודה רבה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:37 AM
|
||||
המשפחה שלנו היא כמו ארץ לעולם לא, נשארים זקנים ולא ילדים. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:38 AM
|
||||||
זקן הייתי גם נשארתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:38 AM
|
||||||
כידוע אתה בבית אבות ואני בתינוקיה אז... שנינו איטיים זה בסדר
ולא ראיתי כפרה כמוך:)
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:41 AM
|
||||||||
זה כל היופי במשפחה שלנו, אריאל ואני מקבלים את כולם ללא הבדל של דת גזע ומין. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |