![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:42 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגיל! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:43 AM
|
||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו כמו הישרדות פה הביטי ... לחיות כאן בפורטל, עם פרישות וחזרות ולהבין שכולם השתנו, זה לא בסדר אנחנו מנסים לאחד את כולם. תראי את ההמנון המושקע. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:44 AM
|
||||||||||||||
אז אני מבינה שאני עדי ביטי וכריס דויד דביר..... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:45 AM
|
||||||||||||||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפאתי הגיל חש משמעית. עכשיו מהיום כולם במשפחה אומרים חש משמעית. וכולם כותבים שהם חשים בחתימות שלהם כדי להביע סולידריות ואהבה ערכית למשפחה שלנו. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:46 AM
|
||||||||||||||||||
ממי את חוששת ולמה? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:47 AM
|
||||||||||||||||||||
למה חוששת? אני חשה! ![]() -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:48 AM
|
||||||||||||||||||||||
ובלי סיבה, כי אין לך למה! חשיסטית!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:49 AM
|
||||||||||||||||||||||||
אם אתם רוצים להביע סולידריות ואהבה ערכית, מוזמנים להוסיף שאתם חשים משמעותיים. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:49 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
עם סיבה- שלא כמוך...... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:50 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||
את חלק מהמשפחה, את מחויבת ל- נהלי המשפחה, זה כמו המלך אמר. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:53 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
אממאממ בעיה חמורה..... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:54 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
אין תנאי קבלה, אבל יש תנאי מעשה. -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:54 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
אז התנאי קבלה הוא שיעשו!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:55 AM
|
||
חלילה וחס,
אבל אנחנו מכבדים את מי שיעשה ואולי נתן לו מענק. רק אולי. נחשוב על זה -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2020, 01:58 AM
|
||
![]() יש לה דיבור נגוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהב אתכם יותר מאת המשפחה הגרעינית שלי
-------------------- אריאל • אוג' 17 חופשיים • בעיקר לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |