![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 19:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שם מישהי עם רגל חבושה.
"מה קרה?" שאלתי אותה -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:01 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"צבא האדס" יללתי באימה...
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:02 PM
|
||
"אה" מילמלתי בהבנה.
"באיזה ביתן את?" שאלתי -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:12 PM
|
||
כיחכחתי בגרוני. "אני לא מכאן. כשהצבא של האדס תפס אותי הייתה לי הברירה לבוא לכאן ולבקש את כניעתכם הרשמית, או להשלח למאות שנים של עינויים בטרטרטוס...."
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:14 PM
|
||
משהו הרגיש לי קצת חשוד, "אז מאיפה את?" שאלתי "את יודעת מי ההורה שלך?"
-------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:36 PM
|
||
אני מנענעת בראשי לשלילה. ''לא לכל החצויים מתמזל המזל להגיע למחנה ושיכירו בהם. אני כבר שנתיים שורדת לבד.''
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 20:45 PM
|
||
"אה אוקיי" אמרתי "נעים להכיר אותך" הוספתי ויצאתי מהחדר.
חיכיתי מחוץ לדלת, גם כדי להקשיב וגם בשביל שמישהו מביתן אפולו יביא תחבושת לפצע שלי. -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2020, 21:40 PM
|
||
האפולואים עזבו בחיפזון כדי לעזור בהכנות ל''מלחמה''...
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 07:08 AM
|
||||
"אתנה אתנה אתנה...." ציקצקתי בלשוני
"ביתי....." אמרה אתנה "כמו אבא גם את רוצה להילחם נגדי?!" שאלתי בתמימות "מתי תלמדי שמלחמה היא אינה הפתרון?" שאלה אתנה בדאגה של אם "אף פעם...." אמרתי בגילגול עיניים "אני רוצה להילחם נגדך אוליי תתחרטי ולא תהיה מלחמה..." אמרה אתנה "למיטב ידיעתי אבא הפסיד..." אמרתי והוצאתי את החרב מהנדן -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:19 AM
|
||
אחד החובשים יצא החוצה, "לאן אתם הולכים?" שאלתי
"לא שמעת" ענה "המלחמה התחילה" -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:24 AM
|
||||
התחלתי להילחם באתנה
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:28 AM
|
||
הופתעתי, המלחמה התחילה? מתי?
עפתי סביב המחנה ומחוצה לו, אבל לא ראיתי שום צבא. -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:30 AM
|
||||
איכור האלים זלג מידה של אתנה
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:31 AM
|
||
אבל כן ראיתי את ליבי נלחמת ב..אתנה!
התקרבתי לשם, והתחבאתי. -------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 09:33 AM
|
||||
דקרתי את רגלה של אתנה וגם משם זלג איכור האלים....
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |