![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 22 2020, 19:14 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחראית הערות השוליים אור נ.ב.לא לקחת לה את התפקיד! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 22 2020, 19:40 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם שימו 💓 נוסף אירוע ללוח המודעות.
ליבי, כדאי שתכתבי גם שעה. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2020, 20:03 PM
|
||||
כדאי שעוד אנשים יצתרפו למשפחה כי אחרת נצטרך לבטל את משחק תפוס ת'דגל.......
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 22 2020, 21:48 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הקונדסאית הראשונה, ריין גיל: 14 מין (חצוי/ה / קוסמ/ת / שנייהם): חצויה הערות/הארות/הצעות/חקירות -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 06:07 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי ברוכה הבאה
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 06:41 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכה הבאה!
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 06:44 AM
|
||
![]() מוגל |
אני מקווה שזה לו ספאם בבקשההה,
שלום אני חדשה קוראים לי אורייה שם+כינוי:אורייה וויזלי,אורייה או לאבגוד גיל: אפשר לו לגלות?... טוב. 10 וחצי מין (חצוי/ה / קוסמ/ת / שנייהם):קוסמת הערות/הארות/הצעות/חקירות/:יט5ק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 07:08 AM
|
||||
רשומה!
ברוכה הבאה! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 07:47 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פעילות?
(אני רשומה פשוט שיניתי את הכינוי שלי) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:03 AM
|
||||
כן ב-14:30
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:04 AM
|
||
אני לא יכולה....
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:12 AM
|
||
מישהו יכול לעזור לי לכתוב פרק לפאנפיקים שלי?.. אין לי רעיונות
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:13 AM
|
||||
כן, שלחי לי ינשוף -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:13 AM
|
||||||
ייאיי (: -------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:58 AM
|
||||||
אני יכולה להזיז את זה..... -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |