![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:01 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גילגלתי עיינים בלי להיתיחס, "היית מנצחת 30 מפלצות בלי עזרה?" שאלתי, וחיסלתי את המפלצת הקרובה ביותר
-------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:02 AM
|
||||
"כן! אם אל הדיו מפחד ממני למה שהן לא?!" שאלתי בצעקה וחיסלתי 2 מפלצות במכה
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:04 AM
|
||
"את יודעת מה?" שאלתי "קודם נתרכז בלחסל מפלצות, אחר כך נריב, מוסכם?"
-------------------- ליאור # 12 # משרשרת # כותבת # פרסי ג'קסון # מיקי מאוס לנצח ![]() פרשתייייי אולי אחזור, אולי לא, מי יודע? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:05 AM
|
||||
גילגלתי עיניים וחיסלתי עוד 5 מפלצות
---- מכירים בי! אוקיי אז כולם יודעים שאני חצויה ואלה... אני חצויה בגלל שהגיל שלי עדיין צעיר מכדי להיות אלה רשמית! -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:08 AM
|
||
"לא משנה" מילמלתי לעצמי, התעלמתי מליבי והמשכתי להרוג מפלצות.
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:31 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי מרחוק כמה בנות נלחמות המפלצות, הן השתלטו עליהן די טוב אז המשכתי להתקדם
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 07:34 AM
|
||
חיסלתי את המפלצת האחרונה, ואז קרסתי על הריצפה עייפה מהקרב
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 08:31 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי חצופים! לא חיכיתם לי!" קראתי בכעס אחרי שחזרתי עם התיק, ורצתי להדביק אותם כדי לא לפספס את המונית
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:41 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"חבל שלא הלכנו יותר מהר" מלמלתי בשקט
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:47 AM
|
||
"הי! שמעתי את זה! בכל מקרה, מישהו הזמין בכלל מונית?"
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:49 AM
|
||
"כן... וברור ששמעת!"
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:50 AM
|
||
"טוב, ליבי וליאור, אתן באות איתנו במונית כן?"
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:51 AM
|
||
כן
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:52 AM
|
||
"ליאור," שאלתי שוב. "את באה איתנו במונית?"
|
|
פורסם ב: Jul 13 2020, 10:52 AM
|
||
יאפ
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |