![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 23 2020, 08:59 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 23 2020, 09:27 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק תפוס ת'דגל נדחה לשעה 16:30
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 09:28 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.. איך משחקים?
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 09:49 AM
|
||||
1. אתם הולכים להיות מחולקים ל-2 קבוצות חצויים נגד קוסמים.
2. כל אחד בוחר איזה תפקיד הוא. 3. תכף ישלחו החוקים. החוקים: ~~~~~ 1. אסור להטיל מום ואו לפצוע קשות. 2. לקוסמים קללות אסורות אינן מותרות וכך גם עוד כמה כשפים.... רשימת קללות שלא מותר להטיל בתפוס ת'דגל: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. קרושיאטוס 2. אבדה קדברה 3. אימפריוס 4. ווינגרדיום לביוסה 5. אקספליארמוס 6. סקוסמברה 7. כל דבר שקשור להטלת מום ולפצוע קשות אסור רשימת קללות שכן מותר להטיל בתפוס ת'דגל: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. שתק 2. פטריפיקוס טורטולס 3. כל דבר שהוא לא קשור להטלת מום ולפצוע קשות מותר איך משחקים: ~~~~~~~~ שחקן שהוא בתפקיד לישמור אל הדגל צריך לדעת הגנה והתקפה השחקנים האחרים צריכים לדעת התקפה בלבד ברגע ששחקן פוגע בשחקן אחר השחקן שפגע מורחק ל-10 דקות השחקן שנפגע יצטרך להתפנות למרפאה ועד למשחק תפוס ת'דגל הבא הוא לא ישחק כמו שאתם יודעים אסור להטיל מום ואו לפצוע קשות למעלה נמצאים החוקים. -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 10:28 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה+Mia😍😍😍
גיל: 10 וחצי מין (חצוי/ה / קוסמ/ת / שנייהם): שניהם הערות/הארות/הצעות/חקירות/: אני ילדה משועממת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 10:31 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזכירה את הקבוצות:
החצויים:ג'ק, אני, יובל, ריין ונועה. הקוסמים:ליבי, ליאור, פרסבת' מאלפוי ואורייה. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 12:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אם אין לנו הורה אלוהי זה אומר שאין לנו כוחות מיוחדים וזה יתרון משמעותי לקוסמים, ואיפה ייערך הקרב ביער של מחנה החצויים? כי צריך לדעת מקום בשביל לתכנן אסטרטגיה.
-------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
משפט לחיים: היי, אל תסתכל עליי. יש לי חוות חתולים. עוד משפט לחיים: Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, .and he'll be warm for the rest of his life בקשתם משפט לחיים? לא? הנה אחד בכל מקרה: ברומא התנהג כרומאי, ובשאר העולם גם כן התנהג כרומאי אתה חלק מהאימפריה אז תייצג אותה בכבוד. אני לא חושב שיש פה מספיק משפטים לחיים אז הנה עוד אחד: אל תדחה למחר, מה שאתה יכול לא לעשות בכלל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 12:15 PM
|
||||||
ג'ק תודה ששאלת יש לחצויים כוחות הם פשוט לא יודעים מי ההורה האלוהי שלהם עם תרצה ממני הסבר יותר מפורט תפנה אליי ב-ה"פ [הודעה פרטית] -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:00 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וכן זה יהיה ביער של המחנה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:18 PM
|
||||||
משחק תפוס ת'דגל הבא יהיה או בהגוורטס או במחנה החצויים או יופיטר.... בעוד כ-32 דקות יתקיים משחק תפוס ת'דגל -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוח אני עצבנית
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:22 PM
|
||
כמה שאלות:
1. באיזה נשקים מותר להשתמש? 2. איך אפשר לדעת אם פגעתי היריב? 3. איך אפשר להתחמק מהתקפות היריב? 4. כמה שומרים אפשר לשים על הדגל? 5. איך אני מבחין ביריב? 6. איפה עובר קו הגבול? 7. איזה הגבלות יש על מיקום הדגל? -------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
משפט לחיים: היי, אל תסתכל עליי. יש לי חוות חתולים. עוד משפט לחיים: Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, .and he'll be warm for the rest of his life בקשתם משפט לחיים? לא? הנה אחד בכל מקרה: ברומא התנהג כרומאי, ובשאר העולם גם כן התנהג כרומאי אתה חלק מהאימפריה אז תייצג אותה בכבוד. אני לא חושב שיש פה מספיק משפטים לחיים אז הנה עוד אחד: אל תדחה למחר, מה שאתה יכול לא לעשות בכלל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:30 PM
|
||||
הנה התשובות:
~~~~~~~~~ 1. מותר להישתמש בכל הנשקים. 2. את\ה כותב\ת פגעתי ב-_____. 3. את\ה כותב\ת התחמקתי מההתקפה של _____. 4. מותר לשים שומר אחד על הדגל. 5. את\ה כותב\ת הבחנתי ב-____. 6. קו הגבול הוא האגם של המחנה. 7. על מיקום הדגל יש רק שלוש הגבלות שהן: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. אסור שהדגל יהיה מוסתר. 2. אסור לתקוע אותו באדמה. 3. אסור להיות צמוד לדגל. -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:33 PM
|
||
האגם נמצא מחוץ ליער
-------------------- I AM A DAAAAAAAAAAALEK
|
|
פורסם ב: May 23 2020, 14:34 PM
|
||||
אני יודעת קבוצה אחת ביער והשניה מחוץ ליער.
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |