![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 12 2020, 09:17 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכבתי על המיטה, שיערי האדום פרוע מסביב לראשי, עיני הירוקות נעוצות בתקרה ופי היה חצי פתוח.
זה היה היום השמיני לחופשת הקיץ וכבר הרגשתי כאילו היא נמשכת נצח... רק רציתי לחזור כבר ללימודים. "אימי!" נשמע קולה הצלול של אמא שלי, "האוכל מוכן בואי לשולחן!" ירדתי באי חשק. ליד השולחן כבר ישבו האחים שלי: מאי, האחות הגדולה בת ה-20 שבאה תמול לביקור של שבועיים, ענייה כחולות יפות ושיערה החום הגלי גולש עד אמצע גבה, לידה ישב מייק בן ה-17 שכבר התחיל לחפש דירה, גם לו עניים כחולות שיער חום קצר ומאוד פרוע, לידו ישבו התאומים בי ה-7, לילי ולירוי, גם הם כמו שאר בני משפחתי היו בעלי עיניים כחולות ושיער חום. אני הייתי יוצאת הדופן, הייתי בת-13 ועם שערי הארוך הג'ינג'י אשר הגיע עד לברכי ועיניי הירוקות היה אפשר לחשוב שאני לא קרובת משפחה שלהם. "אמא אני והלהקה נפגשים היום ב-15:30" אמרתי לאמא, אין לי אבא, הוא מת בהתרסקות מטוס. "טוב, אבל לא בחצר! פעם שעברה התאמנתם עד חצות ולא היה אפשר לישון!" אמר לירוי, הזכרתי איזה חצוף הוא? "מי שאל אותך?!" אמרתי. "בסדר חמודה" ענתה אמי. בשעה שלוש חברי הלהקה התחילו להגיע, ראשון הגיע ניק, הגיטריסט, שיערו השחור הארוך הפרוע עם הפס האדום בו ועיניו הכחולות הנוצצות גרמו לו להיראות קשוח מאוד, הוא באמת היה כזה. העלתי על פני את החיוך המלגלג שלי, "מה?" הוא שאל, "כלום רק זה ששכחת את הגיטרה, שוב." שיקרתי. אחריו הגיעו קריס וג'רי, לקריס יש שיער שחור קצר ופרוע עם קצוות כחולים ועיניים חומות, הוא המתופף, ולג'רי יש שיער חום קהה (כמעט שחור) ארוך ונפוח מאוד ועיניים שחורות, הוא הבסיסט. אני הסולנית, הבת היחידה ומקימת הלהקה. התחלנו לשיר והלך לנו די טוב, ואז ניק הוציא פלייר מכיסו והראה לנו אותו... תחרות להקות! הוא רשם אותנו לתחרות להקות! _______________________________________________________________________________ תגידו לי אם לעשות המשך... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 11:19 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מציעה לך להפוך את זה לפאנפיק.
ככה גם כאלו שלא מסתכלים פה יקראו את זה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 15:36 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל פאנפיק זה על בסיס סיפור אחר... זה סיפור שהמצאתי, הוא לא מתבסס על שום ספר שקראתי...
כדאי לי להמשיך את זה לסיפור בהמשכים? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2020, 01:09 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 18:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד ביותר
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |